Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öneriniz çok önemli
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Öneriniz çok önemli

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Betül yazıcı Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif
Puanlar: 122
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Betül yazıcı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Öneriniz çok önemli
    Gönderim Zamanı: 15 Saat 51 Dakika önce Saat 01:55
Hocam kızım 39 aylık olacak hala akıcı konuşması yok konuştuklarını da sadece ben anlıyorum harfler cok eksik veya yanlış örneğin hocam dıdı neyde anne (çıkış nerde demek istiyor )aslında harfleri güzel kullanıp dili donse çok güzel cümleleri de var ama hep aynı harflerle konuştuğu için anlamakta zorluk çekiyoruz 
4 yaşına kadar bize ne önerirsiniz ne gibi etkinlik veya harfleri doğru çıkarabilmesi için bizim aile olarak yapabileceğimiz bir sey var mı 
Şimdiye kadar hiç çocuk psikoloğuna dil teraspistine kbb ye götürmedik 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118624
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Saat 13 Dakika önce Saat 03:33
Yuz bin kere anlatildi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cocuklar, 4 yas bitene kadar HIC KONUSMAYABILIRLER!
Yukarı Dön
Betül yazıcı Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif
Puanlar: 122
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Betül yazıcı Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 2 Saat 16 Dakika önce Saat 15:30
Çok sagolun hocam 4 yaşına kadar bekleyecez o zaman . Hocam bugün kızımın d vitamine bakıldı 49.9 çıktı  ek takviye kullanmama gerek var mı siz hep 50 den yukarı olsun dediğinizi biliyorum bizimde tam sınırda 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.