Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > Haberler & Duyurular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ÖNEMLİ DUYURU!!!.....
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuÖNEMLİ DUYURU!!!.....

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 13>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2007 Saat 15:03
Orjinalini yazan: Siddartha Siddartha Yazdı:

Hülyam bu senin için :

"Bak...
Bil ki domuzların önüne inciler serilmez
Mücevherden sarraflar anlar ancak, başkası bilmez
Ne fark eder ki kör insan için elmas da bir cam da
Sana bakan bir kör ise, sakın kendini camdan sanma"

MEVLANA
CryCryCry 
İnanın ben çok üzüldüm ama böyle güzel bir projede Hülya Hanım'ın her zaman önünün açık olduğuna eminim, çünkü bu ülkede çoğu kişi anne, olmayan da gelecekte anne adayı, bu kadar çok anne varken, Hülya Hanım'ın desteğine bizim her zaman ihtiyacımız var, onu her zaman böyle bir projede görmek isterim ClownClown Hülya Hanım'ın arkasında bir sürü anne var Smile

Düzenleyen fatoş - 28 Ara 2007 Saat 15:07
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2007 Saat 15:31
ay çok üzüldüm CryCryCry

ama inanıyorum bu programı daha iyi yrlerde göreceğiz..showmax te bittiğinde çok üzülmüştüm ama tv8 te başlayınca çok mutlu oldum şimdide daha iyi bir kanalda yayınlanır dahada mutlu oluruz inşallah..

hem bu kanal yetkilileri bu siteye hiç bakmıyomu bu kadar annenin program hakkındaki görüşlerine önem vermiyomuAngry

protesto ediyorum o kanalda izlediğim bir kaç programada bakmayacağım!!
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2007 Saat 15:55
ve bitti hülya hanim kendini zor tuttu aglamamak icin icim parcalandi bende tv 8 artik bir seye bakmayacagim insanlah kisa süre sonra baska kanalda baslar...........

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2007 Saat 16:01
Ay evet Yasemin ben de sana katılıyorum. Sabah da Nilgün Belgün'ün programı bitti. Ben aslında onu da izlemezdim ama izlemeye başlamıştım AOA bu kanalda olduğu için ve kalite içerdiği için. Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadım? Yeni konsepti çok merak ettim ama ben de izlemeyi düşünmüyorum. Konseptleri ne olursa olsun muadilleri olmasa yeni bişi yapmaya kalkmazlardı. Yani muadil kanallar olmasa başarıyı garantilemezlerdi. O zaman ben de onları değil muadillerini izlerim. Çok kızdım kanala ve gerçekten Hülya Hanım gibi değerli insanları kaçırdıkları için çok pişman olacaklardır. Ama iş işten geçti. Üzülecekler bence. Ben böyle düşünüyorum.
Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2007 Saat 16:11
proğramın bitmesine çok üzüldüm.Böyle eğitici proğramlara hepimizin ihtiyacı var. Biz anneler sizleri sabırsızlıkla bekliyoruz. 2007 sonu bu haber hiç hoşuma gitmedi. Ama aşağıdaki  sözüde hatırlatmadı değil.
İlerlediğiniz yolda hiçbir zorlukla karşılaşmıyorsanız, o yol asla sizi doğruya ulaştırmaz.
Hülya Hanıma sevgiler gönderiyorum.
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
emiralp Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 797
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2007 Saat 16:16
açıkçası anne olunca anladımı izlemeye başlamadan önce tv8 i hiç izlemezdim.şimdiden sonrada hiç bakacağımı sanmıyorum.sırf bu program için tv8 i önlere almıştım kanal sıralamsında.ama şimdi arkalara atacağım tvde.ben daha güzel günlerin hülya hanımı beklediğine inanıyorum.hakettiği yere  mutlaka gelecektir.bu tv kanallarına hayret ediyorum doğrusu.afedersiniz ama sa... sa... sabah programlarını yayınlıyorlar sanki ne veriyorsa insanlara.anne olunca anladım gibi güzel ve içerik dolu programı neymiş konsept gereği kaldırıyorlar.bu insanların bu sitedende haberi yok sanırım.bu kadar annenin desteğini hiçe sayıyorlar.
gerçekten üzüldüm az bir süre ayrı kalacağımızı düşünüyorum ama.osüre bile fazla olacak yeni bişeyler öğrenmekten mahrum kalacağız.
hülya hanım üzülmesin.onu seviyoruz.sevgilerClapClown
Yukarı Dön
elcinim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2007 Saat 16:35
bugun yazmaya fırsat bulamadım ama ınanın cok üzgündüm.ben sızı bır dergıdekı reklamınız sayesınde tıkladım ve ıyı de yapmısım kı kocaman bır aıleye sahıp oldum.acıkcası TV8 ı anne olunca anladım programı sayesınde ızlıyordum ve sadece o programa bakmak ıcın acıyordum.bu kadar kalıtelı egıtıcı ve sponsor sahıbı bır programı kaldırmak cok sacma.konsep degısıyorsa bence program suresını uzatmalılardı yada saatlerını degıstırebılırlerdı.
ama bızlerı 2008 le bırlıkte cok guzel gunlerın daha da buyuyecegımız gunlerın gelecegını bılıyorum.sız hıc uzulmeyın hulya hanım yanınızda sızı anlayan esınız haluk bey ve bız ANNE OLUNCA ANLADIM uyelerı var.sız nereye bız oraya.belkıde daha ıyı ve cok ızlenen bı kanalda baslarsınız ve bu sızın ıcın daha hayırlı olmus olur.

HERSEY COK GUZEL OLACAK Wink
                        sevgıyle kalın,bız hep yanınızdayız.Thumbs%20Up
ClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClapClap

Düzenleyen elcinim - 28 Ara 2007 Saat 16:37
Yukarı Dön
aysegulce Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1808
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Ara 2007 Saat 16:43
  Hep böyle olur zaten. Güzel ve başarılı işler nedense hak ettikleri değeri göremezler. Anne Olunca Anladım programı da bunlardan birtanesi. Üzülmeyeceğim, çünkü biliyorum ki bu program başka bir kanalda yine buluşacak sevenleriyle ve hakettiği değeri de görecek. Kaliteden ödün vermeden, anlaşılır, ciddi ve bir o kadar da sevecen sunumuyla bizlere birçok şeyi tekrar hatırlatan ve bilmediklerimizi de öğrenmemize yardımcı olan Hülya Hanım'a ve ağırladığı konuklara şimdiye kadar yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür etmek istiyorum. Başka bir kanalda görüşmek üzere. Ben sizi bekliyor olacağım.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 13>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.