Öncelik sırasına göre |
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Yazar | |
superisi
Altın Üye Kayıt Tarihi: 01 Ara 2007 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Puanlar: 3392 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Tabiki çocuklarım. Sonra anne-babam ve eşim
|
|
ZÜLAL(Bookworm)
|
|
beria
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 28 Kas 2010 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Puanlar: 711 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
oğlum
eşim
eşimin anne ve babası,
ben,
benim anne ve babam, )
eşimin kardeşleri ) bu iki madde yer değişebilir....
benim kardeşlerim
eşimin akrabaları
yaşantı bu....
gönlüme sorarsanız,
oğlum,
annem-babam,
eşim,
ben,
eşimin ailesi,
benim aile...(hayal tabi bu.... :) )
|
|
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
|
|
Şehnaz
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7998 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
şaşırarak cumlelerini okurken seni tebrik ediyorum vallahi yaşantı bu gönlümüz başka dimi.
|
|
|
|
ELa-m
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 21 Ağu 2009 Konum: ......... Durum: Aktif Değil Puanlar: 1093 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
kIzIm
Annem
Babam
karde$lerim
e$im
|
|
E$e v kIzI eLa
|
|
MaRaL
Altın Üye Kayıt Tarihi: 22 Oca 2009 Konum: fransa Durum: Aktif Değil Puanlar: 3544 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
çocuklarim
evlenmeden onceki aylem ( ana baba karde$ yani :) ) e$im |
|
Gülsen
Moderatör Yazıldığı gibi okunur:) Kayıt Tarihi: 20 Haz 2009 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Puanlar: 13231 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Çocuklarım
Ailem ( Eşimde dahil ) ayıramam onları ama çocuklarım birinci sırada
|
|
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ben bu topiği her okuduğumda bi sıralama yapayım diyorum ama yapamıyorum
|
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
Kevser
Moderatör Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 7222 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Zehra, benim sıralamam da tam anlamıyla doğru değil, şimdi yeniden baktım da yok yok kendi sıralamamı sevmedim Kızlarım ve eşim Annem babam kardeşlerim şu anki sıralamam böyle, şıkkı ikiye indirdim, yarın gelip bi daha bakayım, yine değişecek mi diye |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|