Öncelik sırasına göre |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |
Şehnaz
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7998 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 14 Mar 2011 Saat 08:23 |
Daha önce yanlış açtağımı düşündüğüm bu ankete böyle açıyorum.
Sizce hangisi önce, öncelik sırasına göre sıralarmısınız. anne, baba, eş, çocuk, kardeş, diğerleri. ben hemen cevaplıyayım 1. Oğlum 2. Annem 3. Eşim 4. Babam 5. Kardeşim 6. Diğerleri
|
|
|
|
peperutka
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 6954 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
1 Oğlum
2 Annem Babam Kardeşim
|
|
Kevser
Moderatör Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 7222 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
1 Kızlarım
2 Annem babam 3 Eşim 4 Kardeşlerim 5 Diğerleri |
|
pinar35
Altın Üye Kayıt Tarihi: 23 Mar 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Puanlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
kızım annem
kardeşim
babam
eşim :))
|
|
Beyza
Moderatör Kayıt Tarihi: 27 Ara 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8752 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Kizim,
esim, annem, rahmetli babam, abim, yegenlerim, ablalarim, ve digerleri :) |
|
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
|
|
Ayşegül
Moderatör Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 9243 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
oğlum ve eşim
annem ve babam
ablalarım ve abilerim
diğerleri
|
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
hüseyin can
Elmas Üye hüseyincan'ım..izzet berk'im..paşalarım Kayıt Tarihi: 15 Kas 2007 Konum: çok mutlu :):) Durum: Aktif Değil Puanlar: 5843 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı hüseyin can
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
2 kuzum;) annem,babam,eşim,kuzenlerim,ve diğerleri
|
|
yunahu
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 01 Oca 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 575 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
yavrularım,
eşim, annem, kardeşlerim, eşimin babası, babam, ananem, eşimin annesi, diğerleri.... |
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|