Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Gelişim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - önce konustu sonra gene sustu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuönce konustu sonra gene sustu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3980
Mesajın Direkt Linki Konu: önce konustu sonra gene sustu
    Gönderim Zamanı: 28 Haz 2008 Saat 22:36
slm ben geri geldim izin bitti kizim konusmuyordu CryCry

tr de acilmisti bi parcaSmile   ama döndümüzden beri tik cikmiyor gene ne yapacagimi bilmiyorum ?? önümüzdeki ay tekrar muayenesi var acaba kulaklari gene tikandimi diye düsünüyorum ???CryCry
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5280
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Haz 2008 Saat 23:35
merhaba canım hoşgeldin aramızaSmilesanırım kızın 3 yaşındaymış şimdi biraz konu başlıklarını okudumda hakkında pek bilgim yoktuEmbarrassedbirde bebişiniz olmuş sanırım ömürlü olsun çocuklarınız Smilekızınızın tam konuşma dönemine denk gelmiş kardeş bu da çok etkiliyor çocukları belki izninizde onunla çok ilgilenildiyse kardeş kıskançlığını unutup konuşmaya heveslenmiş olabilir geri geldiğinizde de en başa dönüp kendini yalnızda hissediyor olabilir benimde oğlum 8 yaşında olmasına rağmen sevilmediğini düşünüyor, yanlış anlamayın sizin ilgisiz olduğunuzu söylemiyorum ama ne kadarda olsa bebekler çok ilgi istiyor ister istemez daha fazla ilgilenyoruz onlarla buda kıskançlığı tetikliyor bunu da göz ardı etmemenizi tavsiye ederim eğer kulağındaki sorun çok önemli değilse sağlıklıgünler diliyorum umarım sorun kısa zamanda çözümlenirSmile
Yukarı Dön
esra2901 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 341
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Haz 2008 Saat 00:45
canım benm üzülme gerçekten bebiş yüzünden de olabilir ama bizim bi yakınımız vardı onlarda yurtdışındalardı ve buraya geliyolardı arada 5 yaşına kadar konuşmamış kafası karışıyomuş ama tabi herkes aynı olmaz doktora sormak lazım inşallah en kısa zamanda konuşur yavrun Allah yardmcınız olsun
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7479
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Haz 2008 Saat 00:56

Hoşgeldin canım. Özlem harika anlatmış. Umarım önemli bir sorun değildir. Sen bol bol ilgilen onunla, hep konuş canım. Allah yardımcınız olsun

Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21227
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Haz 2008 Saat 01:00
tekrar hoşgeldin aramızaSmilecanım kızının kulağında problemmi vardı ,duymuyo olabilir demişsin ,merak ettim Embarrassed
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
gülşen Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 151
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Haz 2008 Saat 09:16
         Esra cığım hoşgeldin canım aramıza.
         kızının rahatsızlığından bahsetmişsin. Öncelikle geçmiş olsun. Özlem arkadaşım çok detaylı bir şekilde açıklamış. umarım faydalanmışsındır.
         Benim bir arkadaşımın oğlu da hiç konuşmadı. Hep işaretlerl anlattı isteklerini. Doktoru umursamayın belli etmeyin aldırmazlıktan gelin, bolca sevgi ve ilgi gösterin demişti. Tam 4 yaşında konuşmaya başladı. Ama annesi bu süreçte çok üzüldü. Tekrar geçmiş olsun canım.
Yukarı Dön
nisanaz Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1014
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Haz 2008 Saat 11:32
canım benim hoşgeldin aramıza allah en kısa zamanda şifa versin sen sakın sabrını yitirme konuş onunla
07/08/2007 12:05
Yukarı Dön
öznur35 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 452
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Haz 2008 Saat 19:41
hoşgeldin çokgeçmiş olsun marım bir an önce iyileşir.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.