|
omuzda çıkıntı |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 266 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Şub 2021 Saat 12:56 |
![]() |
|
aleynaaa ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şub 2020 Durum: Aktif Değil Puanlar: 266 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
omzunda bi çıkıklık var
|
|
![]() |
|
hocam röntgen çektirdik
kırık ded kaynamaua başlamıs ama 10 gün sonra tekrar röntgen dedi büyüdükçe büyüyebilir kemik dedi hocam hiçbşley yapmıcakmıyız kendi kendine kaynıcak mı ilerde kemği büyürmü sezaryen dogum yaptım dogustan mı dogumda mı yoksa ben giydirirken mi kırdım hiç bilmiuorum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kirik; "Koprucuk kemiginde" ise, hicbir onemi yoktur... Hicbir sey de yapilmaz.
Kontrol filan da gerekmez. Sezaryen dahi olsa, karindaki "KESI" kisa tutuldu ise, cocuk cikarilirken kirilmistir. Baska turlu kirilmasina imkan yoktur. Kesinlikle dogum esnasinda olmus. Her gun banyo yaptirin, ellemenizde, hareket ettirmenizde hicbir mahsur yoktur.
|
|
![]() |
|
neresi kırık oldugunu söylemedi ama ora köprücük kemiği gibi sagolun hocam bende o tarafa yatırmayım diyordum canı acıycak diye korkuyodum his kaybı olmasın yanlış kaynamasında :((
hergün yıkıcaz inşallah havalarda ısındı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Nasil isterse, oyle yatar. Canini yakamazsiniz.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Filmin, kollar yanda iken cekilmesi gerekirdi. Bu pozisyonda bir sey belli olmuyor.
Sol kolunu hareket ettiremiyorsa, sol "omuz cikigi" olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|