Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Eğitim / Öğretim / Gelişim > Diğer
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Okula başlama yaşı değişiyor
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuOkula başlama yaşı değişiyor

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16849
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2012 Saat 08:38
Bu konuyu desteklemeyen, içine sinmeyen her veli, bu ankete destek verebilir, inşallah işe yarar Ermm

Düzenleyen fatoş - 03 Mar 2012 Saat 08:44
Yukarı Dön
Gülsen Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Yazıldığı gibi okunur:)

Puanlar: 13231
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2012 Saat 11:02
Aslında bu yasa bu kadar hızlı çıkarılmaya çalışılmasa keşke. İyice tartışılsa ve en doğru hali bulsak hepimiz uzlaşsak. Şuan var olan eğitim sistemimizde dört dörtlük değil maalesef bu sistemin eksiklikleri üzerinde başlayarak tartışmayı yürütüp en doğruyu bulsak. Maalesef bizde eğitim siyasi propaganda aracı olmaya devam ediyor aslında en temel hak. Eğitim hiç bir ideolojiyi özelde kapsamaz tüm ideolojileri genelde kapsar . Yani toplumda herkesimin en uygun eğitimi alması devletin 1. görevi. Ama biz de devlet kimin yönetimindeyse o yönetimin eğitim anlayışı her daim sunuluyor. İşte esas üzücü olan bu  
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7998
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2012 Saat 11:57
Ben ne diyeceğimi bilmiyorum artık. 5 yaşında çocuk tenefüste ne olacak öğretmen başındamı bekliyecek..
Her kanunu kendilerine kılıf uydururak yapıyorlar. 
Ortaöğretimde imam hatipleri açmak, kızlar-erkekler ayrı okumak... 
Herkes tepliki, kimse istemiyor ne olacak sonucunda yine bunlar başımıza gelecek. Olan çocuklarımıza olacak endişeliyim diyorum ama artık korkuyorumConfused
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2012 Saat 12:15
Orjinalini yazan: Şehnaz Şehnaz Yazdı:

Ben ne diyeceğimi bilmiyorum artık. 5 yaşında çocuk tenefüste ne olacak öğretmen başındamı bekliyecek..
Her kanunu kendilerine kılıf uydururak yapıyorlar. 
Ortaöğretimde imam hatipleri açmak, kızlar-erkekler ayrı okumak... 
Herkes tepliki, kimse istemiyor ne olacak sonucunda yine bunlar başımıza gelecek. Olan çocuklarımıza olacak endişeliyim diyorum ama artık korkuyorumConfused
Aynı şeyi düşünüyorum canım, 10-11 yaşındaki çocukla, 5,5 yaşındaki çocuk aynı anda tenefüse çıkacaklar, bunlar kendilerini nasıl koruyabilecekler !!!
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 7222
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2012 Saat 12:27
Şevval 5,5 bile olmuyor Cry Ağustos doğumlu Cry 
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2012 Saat 12:30
Orjinalini yazan: Kevser Kevser Yazdı:

Düşün yani canım, 60 ayını dolduran her çocuk bu sene ilkokula başlayacakmış, inan ben eğitimi geçtim, kızım o yaşta kendini nasıl korur derdine düştüm Tongue 
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 7222
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2012 Saat 13:03
Orjinalini yazan: fatoş fatoş Yazdı:

Düşün yani canım, 60 ayını dolduran her çocuk bu sene ilkokula başlayacakmış, inan ben eğitimi geçtim, kızım o yaşta kendini nasıl korur derdine düştüm Tongue 
Ben de eğitimden çok onu düşünüyorum canım Confused Dün kreş servisinde, servis öğretmeni erkek çocuklarının yanına oturttu Şevvali. aralarında kaldı. içimden hemen şöyle geçti: Ya bu erkek çocuklar birbirine el şakası yapar da aralarında Şevvale de yanlışlıkla vururlarsa Confused ben bunu bile düşünüyorken kocaman çocukların arasında nasıl okuyacak bu bebekler Confused
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7998
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Mar 2012 Saat 15:22

Orjinalini yazan: fatoş fatoş Yazdı:

Ben de eğitimden çok onu düşünüyorum canım Confused Dün kreş servisinde, servis öğretmeni erkek çocuklarının yanına oturttu Şevvali. aralarında kaldı. içimden hemen şöyle geçti: Ya bu erkek çocuklar birbirine el şakası yapar da aralarında Şevvale de yanlışlıkla vururlarsa Confused ben bunu bile düşünüyorken kocaman çocukların arasında nasıl okuyacak bu bebekler Confused

Geçenlerde İrfanın park arkadaşı var bu sene kreşe gidiyor. Kar yağdığından dolayı gitmemiş o gün İrfanda onu çok özlemşiti çağırdım hadi gelin diye. Çocuk o kadar hırçın olmuşki ikinci kardeşide oldu. İrfanın üstüne yürüyüp hırsla vurmak için elini kaldırdı. İrfan gözlerini kapayıp ellerini kafasına doğru tutup VURMAAA diye bağırdı. O zaman içim parçalandı okula gitse ve böyle yapan çocuğa nasıl davaranacak Cry. Saniırım okuldan eve gelmiyeceğim
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.