Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
fatoş
Pırlanta Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16849
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2012 Saat 08:38 |
Bu konuyu desteklemeyen, içine sinmeyen her veli, bu ankete destek verebilir, inşallah işe yarar
Düzenleyen fatoş - 03 Mar 2012 Saat 08:44
|
|
|
Gülsen
Moderatör
Yazıldığı gibi okunur:)
Puanlar: 13231
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2012 Saat 11:02 |
Aslında bu yasa bu kadar hızlı çıkarılmaya çalışılmasa keşke. İyice tartışılsa ve en doğru hali bulsak hepimiz uzlaşsak. Şuan var olan eğitim sistemimizde dört dörtlük değil maalesef bu sistemin eksiklikleri üzerinde başlayarak tartışmayı yürütüp en doğruyu bulsak. Maalesef bizde eğitim siyasi propaganda aracı olmaya devam ediyor aslında en temel hak. Eğitim hiç bir ideolojiyi özelde kapsamaz tüm ideolojileri genelde kapsar . Yani toplumda herkesimin en uygun eğitimi alması devletin 1. görevi. Ama biz de devlet kimin yönetimindeyse o yönetimin eğitim anlayışı her daim sunuluyor. İşte esas üzücü olan bu
|
|
|
Şehnaz
Elmas Üye
Puanlar: 7998
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2012 Saat 11:57 |
Ben ne diyeceğimi bilmiyorum artık. 5 yaşında çocuk tenefüste ne olacak öğretmen başındamı bekliyecek.. Her kanunu kendilerine kılıf uydururak yapıyorlar. Ortaöğretimde imam hatipleri açmak, kızlar-erkekler ayrı okumak... Herkes tepliki, kimse istemiyor ne olacak sonucunda yine bunlar başımıza gelecek. Olan çocuklarımıza olacak endişeliyim diyorum ama artık korkuyorum
|
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
|
|
fatoş
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2012 Saat 12:15 |
Şehnaz Yazdı:
Ben ne diyeceğimi bilmiyorum artık. 5 yaşında çocuk tenefüste ne olacak öğretmen başındamı bekliyecek..
Her kanunu kendilerine kılıf uydururak yapıyorlar.
Ortaöğretimde imam hatipleri açmak, kızlar-erkekler ayrı okumak...
Herkes tepliki, kimse istemiyor ne olacak sonucunda yine bunlar başımıza gelecek. Olan çocuklarımıza olacak endişeliyim diyorum ama artık korkuyorum |
Aynı şeyi düşünüyorum canım, 10-11 yaşındaki çocukla, 5,5 yaşındaki çocuk aynı anda tenefüse çıkacaklar, bunlar kendilerini nasıl koruyabilecekler !!!
|
|
|
Kevser
Moderatör
Mersin benden sorulur:)))))
Puanlar: 7222
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2012 Saat 12:27 |
Şevval 5,5 bile olmuyor Ağustos doğumlu
|
|
fatoş
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2012 Saat 12:30 |
|
|
|
Kevser
Moderatör
Mersin benden sorulur:)))))
Puanlar: 7222
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2012 Saat 13:03 |
Ben de eğitimden çok onu düşünüyorum canım Dün kreş servisinde, servis öğretmeni erkek çocuklarının yanına oturttu Şevvali. aralarında kaldı. içimden hemen şöyle geçti: Ya bu erkek çocuklar birbirine el şakası yapar da aralarında Şevvale de yanlışlıkla vururlarsa ben bunu bile düşünüyorken kocaman çocukların arasında nasıl okuyacak bu bebekler
|
|
Şehnaz
Elmas Üye
Puanlar: 7998
|
Gönderim Zamanı: 03 Mar 2012 Saat 15:22 |
|
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
|
|