|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() Gönderim Zamanı: 15 Nis 2008 Saat 14:33 |
okul öncesi - çocuk eğitiminde kitabın yeriİyi bir okuma alışkanlığının iki temel koşulu vardır.Bunlar; okuma sabrı ve okuma zevkidir.Okuma kültürü denilen bu iki alışkanlık da,aile ve okulda kazanılır.Bu nedenle, okuma ilgisinin geliştirilebilmesi için aile ve okul, çocuğa faaliyet olanakları hazırlamalıdır. |
|
![]() |
|
superisi ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ara 2007 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Puanlar: 3384 |
![]() |
Çok güzel bir yazı. paylaşımın için teşekkürler duygucuğum.Yazının her satırına hemfikirim.Kitaplar insan hayatında çok önemli bir yere sahip. Özellikle bu alışkanlığı çocuklarımız anne-babadan alırlar.Çocuklarımıza güzel yarınlar bırakmak için kesinlikle kitapların yeri öncelikle gelir.Kitap okumayı çok hemde çok severim. her gün muhakkak okurum. Okumadığım gün yok .Kızım 3.5 yaşında ve kitapları oyuncaklarından önce geliyor.
Unutmayalım ki bizler(anne-baba) birer aynayız. çocuklarımız bizden gördüklerini uygularlar.
![]() |
|
ZÜLAL(Bookworm)
|
|
![]() |
|
oğuzkağan ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10 Oca 2008 Konum: Sinop Durum: Aktif Değil Puanlar: 2934 |
![]() |
teşekkürler canım
![]() |
|
[
|
|
![]() |
|
duygu07 ![]() Elmas Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Eki 2007 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 7416 |
![]() |
Rica ederim. Bu yazılar gerçekten çok önemli. Paylaşmam gerekiyordu.
|
|
![]() |
|
aysegulce ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eki 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1808 |
![]() |
Eline sağlık Duygucum, gerçekten çok doğru bir yazı. Ben kızım 2-3 yaşındayken başladım ona kitap okumaya. Çok zevkle dinlerdi beni. Hatta resimlerinden öyküyü hatırlar kendi kargacık burgacık kelimeleriyle anlatırdı... Çok tatlı oluyolar o şekilde...
![]() ![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|