Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürükle bronşit tanısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürükle bronşit tanısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
edis13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 223
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı edis13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: öksürükle bronşit tanısı
    Gönderim Zamanı: 02 Nis 2014 Saat 09:37
Merhaba Kadir Bey;
6.5 yaşında oğlumun 10 gündür geçmeyen öksürüğü vardı normalde gripleri doktora gitmeden tuzlu suyla bikaç gece sabrederek atlattık.Fakat gündüzleri olmayan geceleri uyutmayan bir öksürüğü vardı ve gündüz uykusuzluğundan dolayı halsizlik oluyordu.Doktora gittik ciğerleri dinledi ,alerjik gibi  dedi sonra karda yürüyen bir insanın ayak sesleri  gibi nefes alıyor dedi ,zatürre olabilir diyerek akciğer grafisi istedi tabi ben çok korktum çektirdik sonuçta  zatürre değil fakat bronşit dedi bize de gösterdi soluk borusunun sağ ve sol kenarlarında duman gibi şeyler iltihap dedi ve 6 doz N..vosef iğne yazdı öksürük şurubu kullanmıyorum deyince Prospan bitkiseldir dedi ve assist verdi.Ben Assisti hiç kullanmadım prospan verdim .5 gün oldu hiçbir ilerleme yok karın ağrısı bronşitten olur demişti.Ağız kokusu hala devam ediyor ve öksürük o kadar ağır olmasada devam ediyor doktordan önce hırıltılı nefes yoktu şimdi hırıltılı nefes alpı veriyor.Size sorum tekrar bir muayeneye gidelimmi eşim ısrar ediyor ama ben istemiyorum vede prospanın iyileştirici bir yanı var midir gerçekten? Kolaylıklar dilerim
Yukarı Dön
edis13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı edis13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2014 Saat 09:51
Ha bide 6.5 yaş 18 kg ve 111 boydu çok düşük besleyici sütler var dedi raporla yazabilirim kullanın dedi fakat ben daha önce kullanmıştım ve fayda olmamıştı   istemedim genel olarak çok yemez ama et süt yer yoğurt düzenli tüketir,sizce o sütlerin( P...diasure ) faydası olurmuydu?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119375
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2014 Saat 20:04
Bir doktor nasil olurda, hem bu kadar cahil, hemde bu kadar salak olabilir, hayret....
1- Akcigerler dinlenerek: Allerjik denilemez...
2- hadi Allerjik, o zaman niye Antibiyotik hemde igne seklinde veriyor, Allahin, geri zekalisi??/
3- Bronsit'in Rontgen bulgusu yoktur.. Sahtekar, akli sira size "Show" yapiyor
4- Oksuruk surubu ister bitkisel olsun, ister olmasin, oksurugu kestiginde, HEPSI ZARARLIDIR... Oksurugun bir vucut savunmasi oldugunu bu geri zekalilar, bir turlu ogrenemediler, ogrenecekleride yok...
5- Bir ilacin, "bitkisel" olmasi o ilaci ustun hale getirmez... Afyon'da bitki... Marihuana'da, verin deseler verecekmisiniz?
6- Karin agrisi; Bronsitten olmuyor, oksurukten oluyor. Oksuruk ile ic organlarin silkelenmesi agri yapiyor. Allahin geri zekalisi ne olacak...
7-Hiriltilarin sebebi; Asist'tir... Asist, balgam inceltici etkisini, ancak solunum yolu ile verilen cinsi kullanilirsa gosterir. Agizdan alinan surup sekli, sadece "Parasetamol" zehirlenmelerinde, panzehir olarak kullanilir. Ayricada, agizdan icirildiginde Bronslarda SPASM yapar... Bu ilaci kasten, hiriltilar olussun diye veriyorlar. Ondan sonra, yok Astim oldu, tok Bronsiolit oldu diye caniniza okuyacaklar...
GIDIN KONTROLA, BAKIN DEDIKLERIMIN AYNISI CIKACAK...
8- Kilosu 2.8kg eksik.. Oyle pahali urunlere gerek yok, normal "kutu sut"lerini; en az 600ml olacak sekilde verin, sonuc alirsiniz... O urunun firmasi iyi promosyon verir...

Sadece benim; Grip icin anlattiklarimi uygulayin...

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 02 Nis 2014 Saat 20:05
Yukarı Dön
edis13 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı edis13 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Nis 2014 Saat 21:33
Sağolun Kadir Bey hiç tatmin olmamıştım zaten,prospanı assisti hepsini attım ben bildiğim ballı limona devam edicem iğnede bugün bitti kontrole gitmeyi düşünmüyorum sizce hırıltılar geçer mi ?
Ayrıca bu doktorlar ne bok rat yeminler ediyorlar anasını satayım özel hastanelere kapıdan uğrasan yatış,film,kan tahlili v.s  yok dersen küstah oluyorsun(Ki başıma çok geldi domuz gribi salgını olduğu sıralar normal grip olan çocuğu hastaneye yatırcam dedi ateş 40 tı kfarşı çıktım istemiyorum dedim,çocuğun havale geçirirse gelirsin kapıma dedi hastanenin ortağı tamamen duygusal davrandığını düşündüm ve çocuğum gayet rahat atlattı)peditus neym doğduğundan beri kullanmadığım için hiç bronşit falan olmamıştık  fakat bu sefer beni punduna getirdiler inandım kendimi affetmiycemTongue
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119375
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Nis 2014 Saat 04:36
Zamanla ve okuyarak, benim dediklerimi daha iyi anlayacaksiniz.. Okumaya devam..
Tebrikler... Ozel hastanelerin "cigerlerini" iyi okuyorsunuz...
Goruyorsunuz degilmi, 30 seneden beri; ATES ve HAVALEyi niye ogrenmiyorlar??? Islerine gelmiyor... Milleti ates ve havale ile kandirmak varken niye dogrulari anlatip, milleti uyandirsinlar... Bunlarin, alayi namussuz... Hic baska careniz yok, okuyacak ve ogreneceksiniz.

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 03 Nis 2014 Saat 04:37
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.