|
Öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Lila ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mar 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Saat 39 Dakika önce Saat 23:19 |
Hocam merhaba
4-5 ay süren öksürük var . Ama gun içinde çok olmuyor, gunde 1defa öksürük kokulu , bazen 2-3 gün geçince öksürük sırasında balgam ile koku Başka zaman koku yok, sanki bogazımda toplanıyor KBB baktı bogaz temiz burnum temiz alerjik dedi. Alerji ilaç şurup ve sprey yazdı ama etki yok Boğazımda sürekli birşey var gibi( balgam vs ) Burnumdam bogazıma akıntıdan dolayı balgam toplanıyor Hocam alerjik öksürüktr ise koku olur mu ? Sabahları bazen hapşırma var , bazen yatay pozisyonda hırıltı geliyor ama bazen herzaman değil Sıcak buhar uyguladım etki yok , balgam sökücü kullandım etki yok Tek fark ettim parol içsem oksuruk olmuyor. Düzenleyen Lila - 15 Saat 37 Dakika önce Saat 23:21 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|