|
Öksürük |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Lila ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 3 Saat 48 Dakika önce Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 3 Saat 40 Dakika önce Saat 23:43 |
Hocam merhaba
44 yaşımdayım emziren anneyim Yaklaşık 3-4 ay önce bogaz infeksiyonlu grip gibi birşey geçirdim, antibiyotik kullanmadım, sadece sizin tavsiyeniz ile yazılan sıcak buhar vs yaptım iyi olmuştum Ama onda sonra ara sıra kuru öksürük kalmıştı her gün olmuyordu.Genelde yatay pozisyonda. Doktora gittim balgam söktürücü verdi 7 gün onu içtim.Yine geçmedi Balgamlar da öyle dolu dolu değil, kuru oluyor ara sıra küçük küçük çıkıyor Bazen burnumda bogazıma akıntı hissediyorum.Acaba ondan mı diyorum 3 gun argumentin 1000 içtim geçmedi. Sıçak buhar 3-4 kez yaptım yine geçmedi. Balgam kokusunu hissediyorum böyle sanki burun sümükleri.gibi cocugumda böyle oluyordu gripten sonra burnunda yogun sümükler toplanınca kötü kokuyordu, ya da ağızdan koku koku Aynısı bende oluyor ama gun içerisinde 1-3 kez. Sanki toplanıyor sonra çıkmaya çalışıyor. Alerjik sanmak isterdim ama neden kokusu var, çıktığında ya beyaz şeffaf balgamlar ya da çooook açık bej/ sarı renkler çoook küçükler. Bu nedir hocam acaba ? Hangi doktora gideyim? Kan sayımında birşey çıkmadı, 3-4 ay süren ne olabilir? Hangi doktora gideyim tavsiye edermisiniz korkmaya başladım :((
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119777 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bazi Gripler uzun surebilirler.
Ara ara sicak buhara devam edin ve devamli ColdMix kullanin! LUTFEN!!!!!!!!!!!!! Soru sormadan once eski cevaplara goz atin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|