Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Oksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Oksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
3 gonca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 74
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı 3 gonca Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Oksürük
    Gönderim Zamanı: 16 Saat 48 Dakika önce Saat 00:10
Iyi günler Kadir bey. 8 yaşinda erkek çocuk. Dediginiz gibi 3 yıldır devamli hasta oluyo okula basladıgından beri. Sizin dediklerinizi yapıyorum. ilk okula başlaďığımız dönem bize astim dediler ve astım ilaçlarını kullanmamiz gerektiğini söylediler siz olmasa idiniz şimdi biz çocuga o ilac ve havaları kullanacaktık Allah razi olsun sizden.  
Bu sefer ki öksüruk başlayalı bir ayı geçti. Tam gecti diyorum  birden geri başlıyo öksüruk. Hızlı bir şekilde konustumu yada oyun oynayıp arkasına başlıyo. Bu olaylar bir aylık süreçte oldu. Ilk 15 gun okuldan yeni virüs alıyodur diye üstune gitmedim fakat 17 gundur okula gitmiyoruz ama oksuruk bir anda başa sariyo.. Bu gunde banyodan sonra yine balgamli şekilde 1 saate yakin oksürdü. Benim sorum bu durum normal mi?
Degerli görüslerinizi bekliyorum.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.