öksürük |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
betül11
Üye Kayıt Tarihi: 13 May 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 5 Saat 21 Dakika önce Saat 17:26 |
Merhaba hocam. 7 yaş erkek 27 kg yaklaşık 1 aydır sabahları öksürük vardı. Akciğer filmi çekildi yorumlayabilir misiniz teşekkürler |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118443 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Tipik Turk cocuk doktoru. Dogru durust bir sey bilmezler, boyle salak salak Rontgen isterler. Onu dahi de
degerlendirmesini bilmezler. Rontgen hatali cekilmis. Derin nefes alip tutarken cekilmesi icap ederken, nefes verdiginde cekilmis. Gorulen golgelen, ona bagli! Gunumuz morasi: Artik her oksurene "Zaturre" demek moda oldu! Bunlar eskiden her oksurene; Astim derlerdi, dillerini bir yerlerine soktugumdan beridir artik pek "Astim" lafi edemiyorlar! Size de, "Zaturre" derlerse, sorun bakalim, KPA(Zaturre) asilari yapilmis cocukta nasil oluyor da, Zaturre olabiliyormus?? 1- Zaturre oldugunda; solunum dakikada 60 ustu olur. 2- Zaturre, hic tedavi edilmediginde; 10 gunluk bir hastaliktir. 10gun sonunda ya "hasta" YOKTUR, ya da hastalik yoktur. Hicbir Zaturre 1 ay surmez. Belli ki, Grip geciriyor. Niye gidersiniz ki, bunlara?? Yazilarimi okusaniza! |
|
betül11
Üye Kayıt Tarihi: 13 May 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hocam doktor gölgeden bahsetmemisti siz böyle deyince endişelendim kötü bir şey olma ihtimali yok di mi o gölgelerin
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118443 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
" Rontgen hatali cekilmis.
Derin nefes alip tutarken cekilmesi icap ederken, nefes verdiginde cekilmis. Gorulen golgelen, ona bagli!" Bir de Ingilizce anlatayim, hala anlamadiniz ise!!!!
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|