Öksürük |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
maydanoz
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 22 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: Dün Saat 01:32 |
Hocam merhabalar. 9 yaşında kızım var, 128 cm, 28 kg. Bebekliginden beri sizi takip ettiğim için çok şükür bu yaşına kadar hiç ilaç kullanmadık. İlaç vermemenin etkisiyle belki de, bebekliginden beri hastalıklarını çabuk atlatıyor. Oksurukle ilgili yazılarınızı da çok okudum ama bizimkinin durum farklı sanki, o yüzden sormak istedim. Yaklaşık 3 aydır geçmeyen bı öksürüğü var. Hasta değil, yani okullar açıldığından beri 1-2 kere grip oldu ama 1-2 gün içinde geçti. Ama öksürüğü bitmiyor, açıkçası bu griolerin devamj mi başka bir şey mi çözemedim. Boğazın kaşınıyor o yüzden kendimi ozellikle oksurtuyorum diyor. Geceleri özellikle uyutmayacak derecede çoğalıyor. Bazen kusacak seviyeye bile geliyor. Bak limon cokd mix de fayda etmiyor artık. Doktora da götürmedim, boğazında başka bişey olabilir mi bı baktirsam mi diktira hocam ne önerirsiniz?
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Bazı virüsler, bilhassa ateşsiz olanlar, bağışıklık sistemi bunlarla uğraşmaya pek gerek görmediği için, uzun
sürerler.
Verem olabilir mi? BCG aşısı yapılmadı ise, bir PPD testi yaptırıp bana yazın. |
|
maydanoz
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 22 May 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 194 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bütün aşıları yapıldı hocam.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118227 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sol omuzda izi OLMASI ŞART! Var mı?
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|