|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
melek4242 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 May 2017 Konum: karatay Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melek4242
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 May 2017 Saat 16:20 |
merhaba hocam,öncelikle ben yeni üye oldum belirtmek istedim.1.5 yaşında bir kızım var,bütün kışı
hastalıkla geçirdik,sürekli doktor,ilaç,antibiyotik ama artık tak etti.Her gittiğimizde faranjit dediler,boğazı hasta olsada olmasada kırmızı.Abisinin boğazı acıyordu,ateşi vardı ondan sonra kızımda hastalandı.İki gündür öksürüyor,gündüz az öksürüyor ama uykuda birden artıyor uykusu bozuluyor.Boğazı kızarık,ateşi 37,sesi kısık.Ayrıca bir yaşına kadar iki kez bronşitoil geçirdi.Şimdi ne yapmalıyım teşekkürler.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Okumaniz lazim!!! Ates+agiz kokusu+Dil ustunde pas tabakasi yoksa, Grip demektir.. Turk doktorlari; ASLA Grip teshis etmezler!! Eskiden her oksurene; Astim diyorlardi, simdi her hastaya; Bogazi veya Kulagi kizarik diyorlar.. Bakteriel-Viral ayirimini iyi ogrenin..
|
|
![]() |
|
melek4242 ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 May 2017 Konum: karatay Durum: Aktif Değil Puanlar: 143 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melek4242
Hocam öksürükle ilgili diğer kişilere yazdıklarınızı okudum.Bal limon başladım,serum fizyoloji sıkıyorum,cold mix aldım.Ama viral bakteriyal ayrımı hakkında bilgim yok.Kızımın durumu viral mi bakteriyal mi nasıl ayırtedebilirim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117839 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
ATES+Agiz kokusu+Dil ustunde pas varsa antibiyotik gerekir.
Ucu bir arada yoksa; Grip tir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melek4242
Merhaba Kadir Bey,iki gün önce yazmıştım. Öksürük için
Bal limon+serum fizyolojik+cold mix devam ediyorum.Ama bugün öksürük çok arttı .öksurürken çok ağlıyor sesi değişiyor heralde boğazı acıyor.Uyurken on dk bir ağlıyor.Tesekkurler
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melek4242
Ayrıca gece boğuk boğuk öksürmeye basladı,krup oldu heralde.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
3 Gece hastaligidir. Eger, ilk geceniz ise, ilk firsatta Decort ampulun yarisini vurdurun.. Dikkat edin; Decort ampul ICIRILMEZ.. Turk doktorlarinin boyle bir uydurmasi var, sakin inanmayin. Nefes almasi sikisirsa; HEMEN soguk havaya cikarin, acilir..
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 May 2017 Saat 05:14 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı melek4242
Hocam dekort ampul aldık ama kimse recetesiz vurmuyor.dünden itibaren
burnu akmaya başladı.Bal limon,serum,cold mix devam ediyorum.Soguk havaya çıkarıyorum ama öksürük arttı,sesi kısık,uykuda huzursuz.Simdi ne yapmalıyım? Teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|