|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
semracemre ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semracemre
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kas 2016 Saat 08:35 |
Kadir bey kızım 3 yaşında bu yıl ilk kez kreşe başladı. Hastalıklarla geçecek bir yıl olacağını okumuştum burada forumlarda. Ancak 1,5 aydır iyileşmiyor. En büyük sıkıntımız gece ard arda gelen öksürükler her gece bu öksürükler kusmalarla sonlanıyor kusarak balgamı atıyor rahatlıyor. 1,5 aydır 3 gün iliadin+coldmix-bal limon+serum fizyolojik dönüyor. Forumlarda okumuştum 2 tur 5 gün benical gece yatmadan önce de uyguladık.
Hocam sorum şu 1,5 ay uzun bir süre değilmi? Tam olarak iyileşme ne zaman sağlayacağız. Burnu akmadığı için sürekli dolu dolu öksürüyor. Geniz akıntısı bitmiyor. Ağızda koku var ancak dilde pas yok? (Tekirdağ ilinden yazıyorum burada bu yıl bronşit salgını varmış hastanelerde söylenen bu antibiyotik kullanmadan geçmezmiş !!!!!)
|
|
![]() |
|
semracemre ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kas 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 50 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semracemre
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam bu arada hiç ateş olmadı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı semracemre
Kadir bey bugün gün içinde de öksürüğü çok arttı ve göğsünü gösteriyor acıyor diye. Tedaviye bu şekilde devam mı?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bronsit; salgin YAPMAZ..Yapamaz!!
Bu durum, ayni;2006 yilinda butun Turkiye'de; uygulanan Astim salgini gibi uydurmadir. Astim'i millet ogrendi, artik yemiyor,simdi de; Bronsit salgini diyerek halki soyacaklar. Bu tablolarin olusmasi: 1- Her Gripliye once; Aferin, Asist, Peditus, Zyrtec gibi ilaclar verilerek, kisa sureli bir iyilik halinin arkasindan hastanin daha kotu hale getirilmesi. 2- Bu hale gelmis hastalara; Ventolin, Pulmicort, veya Nasonex gibi kortizonlu spreyler ile gene gecici bir iyilik halinin arkasindan, hastanelik edilmesidir. SAKIN; Oksuruk, nezle nedeni ile Turkiye'de doktora gitmeyin. Agizda pis koku, dil ustunde pas tabakasi yoksa, antibiyotik gerekmiyeceginide iyi ogrenin.. En iyisi, gecen kis yazilan soru cevaplari okuyun. Bu sahtekarliklarin ASLA sonu gelmez, sadece sekil degistirir. |
|
![]() |
|
duruecem ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 113 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bize de sürekli burun tıkanıklığı olduğu için 7 yaşındaki kızıma n-cort alores sudafed mavi reçete ettiler.
Çocuğumun burnu akmıyor.Ağzında sürekli koku var alerjik rinit dediler.Ama dilinde pas lekesi yok sürekli kontrol ediyorum.5 gün sonunda sudafed i kestik.Alores ve n-cort 1 ay devam edecek dedi.Ben serum fizyolojikle duzenli temizliyorum yine burnu tıkanık.Geniz eti için baktırdım yok dediler.Ağzı açık olarakta uyuyor ne yapabilirim? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118639 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
7 yasindan sonra; zaten geniz eti ve bademcikler, kendiliginden kuculmeye baslarlar. Biraz sabirli olun.
Kesinlikle o ilaclarin hicbirini kullanmayin.. Yoksa hastaliklari hic gecmez veya uzun surer. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|