|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tuğce ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağu 2016 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ağu 2016 Saat 02:35 |
mrb. kadir bey oglumun burnu akmaya basladi pesine tikandi ve balgamli oksurugu basladi bi hafta doktra gotrmedim. oksurmesi cogalinca goturduk doktor usutmus dedi yazliktan donmustuk arabada klimadan usuttugunu biliyordum bize verdigi ilaclar codactiv klavunat peditus. peditusu verdim antibiyotigi vr codactivi 3 gun kullanip kestik. oksurmesi ve balgami devam ediyor die tekrar goturdum bricanly verdi. suan tam 2 hafta bitti ve oglumun burnu tikali degil sadece oksurugi var ne yapmamiz lazim cvp yazarsaniz sevinirim tesekkurler simdiden.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
"Usutmus" diye bir hastalik yoktur.. Tamamen Turk doktorlarinin uydurmasidir.. Aptallar, hem "usutmus" derler, hem antibiyotik verirler. Sahtekarligin 1.Safhasi, basari ile uygulanmis, bunun sonucunda; Sahtekarligin 2. Safhasi olusmus ve Bricanyl'e baslanmis. Olusmus olan bu tablo, tamamen; verilen Peditus ve Codactiv sebebi iledir. Eger o sahtekar doktora hic gitmemis olsa idiniz, simdiye coktan iyilesmisti!! Hicmi yazilarimi okumadiniz??? Bilhassa, " Sahtekarligin 3 Safhasi" adi altinda, gelismis arastirma yapin ve yazilanlari okuyun. HEMEN, butun ilaclari kesin. Sadece; Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|