|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Kas 2015 Saat 08:05 |
Değerli hocam
10 aylık oğluma abisinden grip bulaştı hafif burun akıntısı ve öksürükle başladı ateşi 38.7 kadar yükseldi bir gün sürdü şu an daha iyi ama öksürük var çok sık seğil ama dolu dolu öksürüyor balgamlı geceleri rahatsız ediyor onu göğsü hıkırdıyor Coldmix sıcak buhar ıhlamur veriyorum başlada birşey vermedim şimdi doktora gitsem meşhur hastalık bronşoit deyip bir çanta ilaç verecekler o yüzden hiç düşünmüyorym bile ama bu öksürük beni endişelendiriyor inatçı bir öksürük değil ama çok yoğun balgamlı başkA doğal ne yapabilirim? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sadece benim anlattiklarimi uygulayin...
Dogru; Turk cocuk doktorlari asla Grip teshis etmezler. |
|
![]() |
|
Nehiraksoy ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Çok teşekkür ederiz size iyiki varsınız...çevre baskısına rağmen kulaklarımı tıkadım ve sabrettim çok şükür oğlumun öksürüğü hafifledi ilerlemedi şimdi çok daha iyi...
Size şunuda sormak istiyorum hocam oğlum 10 aylık 3500 kilo doğdu ve hala kilosu 8200 iştahlı bir bebek değil zorlamadan elimden geleni yapıyorum artı emziriyorum domtorumuz kurt olabilir dedi gaita testi istedi yaptırdık negatif çıktı kan testi istedi kanı düşük çıktı demir damlası verdi bilniyorum kilosuna fayda edecek mi iştah açıcı şurup yada balık yağına gerek var mı siz ne düşünüyorsunuz bu konuda kendi haline mi bırakmalıyım ? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118680 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Lafmi ya!!! "Kurt olabilirmis!!" 10 aylik cocukta ne kurtu??
Sen o kerize bakma. Kan sayiminda, HGB, 10 aylik cocuklarda: 10.5-13.0g/dL araligindadir.. Kan sayimindaki HGB degerinin yanindaki; "Referans degerine" bir bakin. 12-15g/dl araligi ERISKINLERE aittir. Kilosu biraz az... 900gram eksigi var. 5 gun; Sipraktin surup; gunde:2x yarim olcek(2.5ml) verin, sonucu konusalim.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
sipraktin şurubu biliyorum aslında alerji şurubu yan etkisi iştah açıyor...hocam siz alerji şuruplarına karşısınız ayrıca bununla ilgili uzun vadede sıkıntılı bir ilaç olduğunu yan etkilerinin kötü olduğuna dair yazılar var nette endişelendim açıkcası ki sizin söylediğiniz birşeyide sorgulamam size güvenim sonsuz ama içim rahat verebilir miyim onun yerine minadex versem ondanda memnun çoğu kişi endişemi mazur görün siz kullanın yinede derseniz alacağım hemen
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Minadex vitamin, istah ile bir alakasi yok. Siz Sipraktin'i 5 gun verin..
O; "..ayrıca bununla ilgili uzun vadede sıkıntılı bir ilaç olduğunu yan etkilerinin kötü olduğuna dair yazılar .." yazilari yazanlar, degil 10 ayliga, 3-5 aylik bebeklere bile, Ventolin, Aferin ve Peditus gibi suruplari veren sahtekarlar. Sipraktin zararli ise, butun Allerji suruplari da zararlidir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 23 Kas 2015 Saat 01:07 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Hocam sipraktin şurubu aldım ama kıllanamadım çünkü burun akıntımız tekrar yopunlaştı öksürük var abimiz okuldan hastalık getiriyor üç akşamdır uykuya çok zor dalıyor anlamsız ağlıyor burnu akıyor sizin yöntemleri yapıyorum ilaç vermiyorum sipraktinide burnu akıyor diye vermedim...
Birşey daha sorucam size balık yemiyor oğlum balık yağını öneriyor musunuz carlson marka alıp kullanmak istiyorum aslınde çok iştahsız bir bebek değil sadece herşeyi kendi yemek istiyır çorba püre muhallebi yemiuor köfte patates et yapıp önüne koyuyorum az yiyor ama yiyor yani emiyor ve 1.5 aydır aynı kiloda neden alamıyor anlamıyorum dişlerde etkiledi ama yinede yerimizde sayıyoyuz :( |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dogru... Her turlu; Solunum Yolu rahatsizliklarinda, Sipraktin kullanmayin.
Gunde en az 600ml sut icmezse, ne yerse yesin, buyuyemez. Sadece karni doyar. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|