Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - öksürük
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumöksürük

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
baharşekeri Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 161
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2008 Saat 10:31

günaydın kadir bey,

cevabınız için teşekkür ederim
büyük oğlum için harnup pekmezi kulanıyorum m iki gündür.ve öksürüğü yok denecek kadar azaldı sadece burnu akıyor ama bunu küçük için kullnamaya cearet edemedim.sizce ne yapmalıyım.fikirleriniz benim için çok önemli.

binlerce kez sükürler olsun
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118326
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Ara 2008 Saat 10:44
Ben hiçbir cins pekmezi tavsiye etmiyorum. Saf "glikoz" ihtiva ettiklerinden, sofra şekerinden daha zararlıdırlar. Hele 3 aylıkta hiç tavsiye etmem. Bol serum fiz. ve Cold-mix kullanın.
Yukarı Dön
baharşekeri Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 161
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2008 Saat 15:35
tekrardan merhabalar hocam,
küçüğün ateşi çıkıyor 38,5 oldu e son paranax fitil koydum düşüyor.ama yüzü kıpkırmızı oluyor ve ateş çoğunlukla kafasında oluyor.baş bölgesi yanıyor resmen.
dr kanda mikrop olabilşir diyerek kan tahlili istedi ancak 3 denemede iki kolunda malesef damar bulunamadı ve alınmadı.ciğer filminde beyaz lekeler var dedi dr bu aylarda çocukların genelinde olduğu gibi.
ve antibiyotik verdi.
ne yapmalıyım.sabahtan beri 3dr gezdim .biran önce size yazmak istedim.ne ypayım ne  kullanayım şaşırdım.
6 aydan küçük bebeklerinateşi çıkmaz diye biliyordum ama ateşi neden çıkyor.
o kadar çok korkuyorum ki...
ne olur yardım edin

binlerce kez sükürler olsun
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118326
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Ara 2008 Saat 16:25
6 aydan evvel ateş olmaz bilgisi yanlış, bal gibide olur. Maalesef doktorlarımız, boğaza bakarak hastalığın virutik veya bakteriyel olup olmadığını anlayamadıklarından, her ateşli hastalığa antibiyotik veriyorlar. Bari öksürük kesici veya grip ilacı diye verilen ilaçları kullanmayın.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.