Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük ve kusma...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÖksürük ve kusma...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
aysegulce Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1814
Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürük ve kusma...
    Gönderim Zamanı: 26 Eki 2008 Saat 00:37
 Kadir Bey merhabalar...
Oğlum 15.5 aylık. Son iki gün içerisinde ishal ve kusması oldu... Ateş olmadığı için panik yapmadım bol sıvı almasını sağlamaya çalıştım... Genel durumu iyi... Fakat dün geceden beri  aşırı bir öksürük ve ardından kusmalar oldu.. Öksürük, özellikle birşey yedirdikten yada emzirdikten sonra oluyor... Sanki soluk borusuna birşey kaçmış ve gıcık olmuş gibi ama aşırı öksürmekten sonra kusuyor... Çok tedirgin oldum.. Pazartesi doktorumuza göstemeyi düşünüyorum... Sizim görüşlerinizi de almak istedim... Ufacık da olsa birşey soluk borusuna kaçıp onu bir kaç gün böyle rahatsız edebilir mi..?
 Hocam söylemeden geçemeyeceğim... İyi ki varsınız, yardımlarınız sayesinde inanın kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlıyorsunuz...
 Şimdiden teşekkür ederim...
 Saygılar...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120476
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eki 2008 Saat 13:06
İshal geçmiş, sonraki kusmalar, öksürüğe bağlı. Emzirmeden önce, serum fiz. ile burun temizliği yapın.(Her bir burun deliğine 10'ar damla.)
Soluk burusuna birşey kaçarsa, her nefes alış ve verişte ıslık çalar gibi ses çıkar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.