Merhabalar,kızım 39 aylık 99 cm ve 16 kg.Bebekliğinden beri soğukalgınlığı ve gribin bronşite çevirmesine bir türlü engel olamadık.tam bronşit olma aralığı biraz uzadı diye sevinirken geçtiğimiz eylül ayından beri geçmeyen bir öksürük tablosu ile karşılaştık,bu öksürük gribal bir enfeksiyon sonrası oluşmadı,kızım hareketli ve biraz fazla terleyen bir çocuk,öksürük genellikle terleyince ortaya çıkıyor,bazen terlemeden de başlayabiliyor ve bir saate yakın devam ediyor,öksürük sırasında nefesi hırıltılı oluyor,öksürükler balgamlı değil,o esnada nefesinin de sıkışık olduğunu hissediyorum,nefes alış sıklığı artıyor,bir kaç çocuk doktoruna götürdük fakat sonuç aynı,bir süre pulmikort ve ventolin buhar verdik,ventolin biraz rahatlama sağlıyordu,şu anda son gittiğimiz çocuk doktoru deloday ve nasonex verdi,burun spreyini kullanmadım fakat şurubu bir süre verdim,haftaya tekrar kontrol var ve belirgin bir düzelme yok,sizin yazılarınızla ilk defa karşılaştım,kızımın durumuna çok üzülüyorum,umarım bize de bir yol gösterirsiniz,cevabınız için şimdiden teşekkürler...