|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
didemipek ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 13 Oca 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 203 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı didemipek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ara 2014 Saat 19:03 |
Hocam 4 yaşında kızım 2 aydır öksürüyordu, sizin tedavilerinizi uyguladım doktora gitmedik. Öksürüğü çok azaldı ama ara sıra yine öksürüyor. Son 4-5 gündür boğazına bir şey takılmışta temizlemek istermiş gibi hıh diye hızlı bir şekilde nefes veriyor. Çok sık yapıyor ve 2-3 kere tekrarlıyor. Ağızdan daha çok olmakla birlikte burnundanda o şekilde nefes veriyor. Kafama çok takıldı neden yapıyor?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120301 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Grip iyilesirken, akinti ve balgam koyulasir, cikarmasi zorlasir... Hele birde, bu Gripler esnasinda, Allerji suruplari, soguk alginligi ilaclari kullananlarda, bu hadise daha vahim seyreder. Ondan sonrada, hastalara; Astim, Bronsit veya Bronsiolit gibi teshisler konur.. Simdilerde ise, bu Astim teshislerinin "Foyasi" artik ortaya ciktigindan, bu sahtekar doktorlar her oksurene; Zaturre teshis eder oldular... Yazilarimi okuyun, bu sahtekarlar her devrede mevcutturlar.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 13 Ara 2014 Saat 03:32 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|