|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
harzadin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Şub 2016 Saat 15:24 |
Hocam saygilar sevgiler. Yaklaşık 6 senedir sizi okuyorum takip ediyorum. Buyuk kizimda cok kere size danisip basarili sonuclar aldik. 15 aylık bir kizim daha var. 78 cm 10.8 kg. 7 ay once turkiyeden ingiltereye tasindik. Kizim dogdugu gunden beri cok defalar hasta oldu. Hic ateslenmedi ama surekli bir burun akintisi hirilti ve oksuruk hali var. Buraya geldigimizden beri iyice artti.5 gun iyiyse bir ay bu sekilde. Burasi nemli ve heryer hali flex. Cocuk astimi aklimiza geliyor. Oksuruk nobetleri gece basliyor ve uyutmuyor. Bu yuzden ailecek uykusuzuz. Burdaki dr lar ates olmadigi surece asla ilac vermiyor. Ates de 3 gunu gecerse gelin diyorlar. Cok sukur hic ateslenmedi ama oksuruk geçmiyor. Sizin tavsiyelerinizle balli limon cold mix serum fiz kullaniyiruz ama sonuc degismiyor. Alerjik astim boyle birsey mi. Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Bu sekilde; Turk doktorlari ile, Dunya doktorlari arasindaki fark ucurumunu goreceksiniz... Allahin dingilleri; hala Streptokok bakterisine, "Beta virusu" diyorlar.. 2- Tabiikide haklilar. Antibiyotikler, Turk doktorlarinin verdigi gibi sorumsuzca verilmez.. 3- Astim'da, sikintili solunum, yani; nefes veris sikintilidir. Once solunum sikintisi, Astim krizleri olur, oksuruk ondan sonra olur... 4- Siz tabii; alistiniz Turkiye'de, her oksurene; Astim tanisi koyan sahtekarlara, tabiiki oradaki doktorlari yadirgarsiniz.. Ingiltere; bu Astim sahtekarliklarini: '60'li ve '70'li yillarda yasadi.. Ayni soygun simdi; 10 seneden beri Turkiye'de uygulaniyor.
|
|
![]() |
|
harzadin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ara 2012 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Puanlar: 42 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam hastaneye gidemiyoruz burda direct. Saglik ocağı gerekli gorurse yonlendiriyor ama şuana kadar gerekli gormediler.genel durumunu istahini ve atesini soruyorlar.3ude normalse eve yolluyorlar.bu 3 u normal ama hic gecmiyor oksurugu. Cigerlerinde mi birsey var diye dusunmeden edemiyoruz. Bahsettiginix gibi nefes almada zorluk yasamiyor ama hirilti var geniz akintisi var. Ne yapalim hocam
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118654 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bildigin Grip... Grip icin anlattiklarimi uygulayin.. Turkiye haricinde, oyle Uzman hekim ile ha deyince gorusemezsiniz...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|