|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hulya125 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Oca 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ara 2014 Saat 13:28 |
merhaba hocam
8 aylık 8 kg kızım var. 5 gundur hasta gıbı ıkı gun once ateşi 38,5 a cıktı ama ilaç vermeden düştü daha da cıkmadı.. 5 gundur gunde 1-2 sefer kusması var. bol mıktarda kusuyor. ek gıda yemıyor en ıyı ıhtımal her ogunde 1 tatlı kasıgı verebılıyorum onun dısında sut ve anne sutu alıyor ama onları da az alıyor. öksürük var guznduz yok denecek kadar az gece fazla öksururkende kustugu oluyor. onun harıcı ıshal yok keyfı de ıyı gıbı. doktora goturmedım ilaç kullanması gerektıgını düşünmedıgım için. 5 gundur geçmedı daha beklemelımıyım not: hocam kusarken çok tıkanıyor. ağzından burnunda kusmuk gelıyor. nefes alamıyor çırpınıyor. korkuyorum dik tutuyorum baska ne yapabılırım aspıre olmaması için.. vaktınızı ayırdıgınız için cok tşkler. allah razı olsun sizden.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118504 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kusarken: One egik olmasi yeterlidir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|