Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük İçin
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÖksürük İçin

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
özüdoğru Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 539
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı özüdoğru Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürük İçin
    Gönderim Zamanı: 01 Ara 2016 Saat 09:19
Sayın Hocam kızım 5 yaşında ve her kış öksürük nöbetlerimiz oluyor sizi takip edip tedavinizi yapıyorum. Yalnız ben bu öksürük için olan karışımı kızım için hiç yapmadım. Şimdi 5 yaşında şiddetli öksürüğü olduğunda grip durumunda tabi bu karışımı yapıp kızıma vermenin bir sakıncası olur mu ? verebilirmiyim size danışmak istedim hocam.

1 çay kaşığı bal, çeyrek limon, 1 çay kaşığı zencefil, 1 çay kaşığı zerdeçal, 1 çay kaşığı kimyon, çok az karabiber ve 1 cay kaşığı tarçın.

Siz uygun görmezseniz bal limon karışımına devam edeceğiz elbette saygılarımla.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118639
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ara 2016 Saat 20:05
Illaki isi; karmasik ve zor hale getirmenin ne alemi var!!! Bunlarin hepsi her evde, her zaman olan maddeler degildir.
Limonlu bal neyinize yetmiyor??
Zencefil; etkili dozda cocuklara aci gelir.
Zerdecal; omrum boyunca bizim evlerimizde hic olmadi
Digerleride, cocuga aci gelen ve cocuk tarafindan alinmasi zor olan maddelerdir.
Daima isin kolayini uygulayin. Ben ne diyorsam onu yapin.
Karabiberli tavuk suyuna corba da iyi gelir ama, o acilikta bir corbayi cocuklara, hele bebeklere nasil icireceksiniz?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.