|
Öksürük düşmeyen ateş |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Haz 2024 Saat 23:02 |
Doktor bey ateşimiz var dört gündür altı saatte bir çıkıyor antibiyotik 600 es klamoks ve ateş düşürücü kullanıyoruz bugün dört gün oldu düşmedi ateş yine çıkıyor altı saat dolunca doktora götürdük tekrar çağırdı pafa olabilir dedi bende badecigi yok ama dedim pafa nasıl oluyor falan dedim bu yaşlarda başlar dedi dört bucukyasinda 16 kilo 118 cm çok korkuyorum neden bu ateş düşmüyor doktor bey ateş düşürücü veriyorum fakat sonuç altı saatte bir yine çıkıyor ve çocuk aşırı halsiz oluyor uyuyor direk ve inliyor uyurken sizin fikrinizi öğrenmek istedim neden olabilir bu durum
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamamı palavra.
Siz hiç bu ahmak doktorların Grip (veya viral bir hastalık) teşhis ettiklerini gördünüz mü? Antibiyotik etki etmediğine göre; VİRAL enfeksiyon. 4 gündür ateşli olması da; Enfeksiyöz Mononükleoz lehine! Bir "Kan Sayımı" yaptırıp sonuçları yazın. Eğer, E.M. ise, MONO değeri yüksek gelir. Zararsız bir enfeksiyondur, kendiliğinden geçer. 5-7 gün ateş yapar.
|
|
![]() |
|
Sağlıklı nesil .. ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mar 2023 Konum: Türkiye Durum: Aktif Değil Puanlar: 238 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Sizi Allah korusun doktor bey siz olmasanız napacagiz gerçekten kaç saatir deli gibi araştırıyorum nedir nedir diye antibiyotiği bırakıyorum ozaman ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dili pembe olduğu sürece sakın, Türk doktorlara aldanıp da antibiyotik vermeyin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Dördüncü gece ateş düştü doktor bey fakat inleme başladı uyudugunda inliyor nefes alış veriş dakkada 40 yaş dortbucuk huzurusuzlukvar yemek yeme isteği hiç yok zorla veriyorum dışarı çıkarıyorum heryerde yatma eğiliminde yada oturma bugün 5.gun bitti dün gecede aynı şekilde inledi ateş yok ilaç vermiyorum fakat öksürük çok yoğun durmadan öksürüyor ve öksürük sonunda bı ses çıkıyor garip biraz sonra ciğer filmi ve kan için gideceğim doktor bey sizce ne gibi duruyor hiç uyumadım üç dört gündür ruh gibiyim malesef nefes sayıp dinlemekten bı hal oldum bı önceki gün 33tu bugün 40oldu nefes alış veriş ateş iki gündür yok kilosu 160boy 118 doktor bey
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gitmeyin!! Kesin Röntgen çekecekler ve ya; Bronşit ya da "Zatürre başlangıcı" diyecekler.
Solunumu hızlı olmadığı için çok muhtemel ki, Bronşit diyecek! Dili pembe ise, kesinlikle Grip demektir. Türk doktorları ASLA Grip teshis etmezler.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Solunumu normalde nefes alışveriş sayısı 25faalan olması gerekmiyormuydu doktor bey film çekilmeden birşey asla almam size göstermek için cektiricem zaten
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Sağlıklı nesil ..
Doktor bey film ortalar hariç diğer yerler beyaz olmuş hep şuan sisteme düşmedi atamiyorum ama sagdada top gibi bembeyaz bı kısım oluşmuş dediği bronşit zatureye çevirmiş başlangıcı dedi
Düzenleyen Sağlıklı nesil .. - 30 Haz 2024 Saat 12:22 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|