|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sev35 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ara 2015 Saat 12:40 |
Kızım 45 aylık. 12 aralıkta 2 gün ateşlendi bal ve limondan başka birşey kullanmadım. Öksürüğü var. Daha önce ateşten akan burnu bu sefer çok akmadı tıkandı hep. 17 aralık yani dün sabah tekrar ateşlendi. 38.5 un altjna düşmüyor hocam. Bütün gece 40 tı. 39.8 den sonra öksürmeye başlıyor. Sürekli uyuyor yatıyor. Ayağa kalkamıyor. Öksürüğü balgamlı. Antibiyotik lazım mı? Kreşe başlayalı 2 hafta oldu. Hastaneye gidip Aklımı karıştırmak istemiyorum.
Düzenleyen sev35 - 18 Ara 2015 Saat 13:05 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Agizinda; pis koku ve dil ustunde pas tabakasi yoksa, Antibiyotik gerekmez. Aynen devam edin.
|
|
![]() |
|
sev35 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam hala ateşi var. Hastaneye gittik grip dediler. Hemen Ateş'ini düşürelim dediler. Müsade etmedim. Sizin sayenizde bilinçli anneler yetişiyor artık.
enfeksiyöz mononükleoz hastalığı olabilir mi kızımda. Hangi testleri yaptırmalıyım. Bu hastalığın Ciğerleri zorladığını okudum. Dışardan verebileceğimiz besinler, Önerileriniz var mı ? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Enfeksiyoz Mononukleoz, Akcigerleri zorlamaz... Karaciger derseniz; bazi hastalarda, biraz buyume olabiliyor ama bunun da ne bir arazi oluyor, nede hastanin bir sikayeti, kendiliginden duzelir. Her hangi bir diyeti de yok.. Benim yazilarimdan baskasini okumayin. Enfeksiyoz Mononukleoz'da, Grip arazlari olmaz... Kuru-kuruya ates vardir. Cok isterseniz, bir "Kan Sayimi" yaptirin, MONO degeri yuksek gelirse, E.M. demektir, ilave bir sey yapilmaz. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|