Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürük akıntı iştahsızlık
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÖksürük akıntı iştahsızlık

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
emerlike Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 90
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emerlike Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürük akıntı iştahsızlık
    Gönderim Zamanı: 25 Oca 2018 Saat 20:36
Hocam kolay gelsin oğlum 3 yaşında. Pasar günü 38.5 i geçmeyem ateşi oldu pzt günü hiçbişey kalmadı. Salı günü öksürük bol akıntı ve ateş tekrar geldi. Maksimum 38.5 oldu ve ilaçsız müdahalesiz düştü ateşimiz. Ama öksürük devam ediyor. Bugun doktora gittik cigerlerini dinledi röntgen istedi ve temiz olduğunu ama öksürüğün bronşlardan geldiğini söyledi ve mukotikle ventolin verdi.
Ben kullanmak istemediğimi söyledim şaşırdı güldü falan..
Şu an aşırı iştahsız üç dört çatal makarnayla duruyor iki gündür. Öksürüğü çok aşırı yoğun değil ama derin bi öksürük. Ben o ilaçları kullanmasam limon bal coldmixe devam etsem öksürük derine bronşlara iner mi? İlaçtan kaçarlen hastanelik olmaktan korkuyorum..İştahsızlık hiçbişey yememe durumu beni endişelendiriyor.. daha kötü olmayız dimi hocam çok tişk ederimm
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120454
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Oca 2018 Saat 20:53
SAKIN; Mukotik ve Ventolin'i kullanmayin!!!  Kendisi de biliyor yedigi halti ..
Limonlu bal, oksurugun etkisini arttirir.. Bilakis, esas, o iki ilac gogusune indirir...
Hastalik esnasinda, vucut enfeksiyon ile ugrastigi icin, bir de sindirim isi ile ugrasmak istemez..
Merak etmeyin, hastaligi gecince acisini cikaracak...
O doktor musvettesinden de uzak durun..
Pust; her gittiginizde ( boyle sudan sebeplerle bile) Rontgen isteyecek ise, cocukta kesin Tiroid kanseri
gelisir.  
Yukarı Dön
emerlike Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 90
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı emerlike Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2018 Saat 00:28
Hocam sizin hakkinizi nasil odeyecegiz bilemiyorum o verdigi ilaclarin hicbirini almadimda kullanmadimda..oksurugumuz
COk cok azaldi ve su an saat gecenin 12:30 u ve biseyler yiyor istahi geri geldi dediginiz gibi..cok ama cok tesekkur ederim allah razi olsun sizin icin surekli dia ediyorum Allah saglik sihhatten ayirmasin ins..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 120454
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Oca 2018 Saat 04:18
EGER, o ilaclari kullansa idiniz, en az 1hafta daha hastaligi surerdi..
Zaten butun bu "pustluklari" bu yuzden yapiyorlar.. Hastalarin, tekrar tekrar  doktorlara tasinmasini istiyorlar. 
Okumaya devam edin. 

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 28 Oca 2018 Saat 04:21
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.