Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Öksürüğün değerlendirilmesi
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Öksürüğün değerlendirilmesi

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Eskcansu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 47
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eskcansu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Öksürüğün değerlendirilmesi
    Gönderim Zamanı: Dün Saat 04:27
Doktor bey merhaba 18 aylık 11 kilo 82 cm erkek bebek için yazıyorum. Grip geçirdiler geçen hafta şuan öksürüğğmüz var ama öksürük çok farklı yani 24 saat boyunca hiç öksürmüyor ertesi gün takır takır balgamlı kussa rahatlayacak gibi oluyor kusuyor köpük köpük balgam sonra hah geçti diyoruz gene saatlerce öksürük yok gece yatırıyorum bi kaç saat sonra kriz şeklinde öksürüyoe öksürüyor artık kusacak gibi oluyor hatta kusuyor devam ediyoe durmaksızın kriz gibi sonra birden kesiliyor uykuya devam bu öksürük nasıl değerlendirilir hocam bi değişik çevremdekiler bi doktora götür şu çocuğu demeye başladı bal ve limon işe yararmı bu tarz öksürükte acaba başka neler yapabilirim hocam gitmelimiyim bir doktara hastaneye 🙏
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119669
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Saat 27 Dakika önce Saat 19:26
Gripal bir oksuruk.
Turkiye'de doktorlara giderseniz; size ya; Astim derler ya da, Rontgen cektirip, "Sag akcigerde golge var"
 derler!!
Sadece; Limonlu bal, ColdMix ve sicak buhar uygulayin.
Dili pembe oldugu surece; antibiyotik gerekmez.
Bugunden geriye, cevaplarimi okuyun.

Yukarı Dön
Eskcansu Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 47
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Eskcansu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Saat 29 Dakika önce Saat 20:24
Saolun doktor bey normalde hergün okurum yeni msjlarınızı makaleleri ama bu öksürük beni korkuttu 1 gün hiç öksürmeyip ertesi gün öksürmesi köpüklü başgam kusması teşekkür ederim iyi ki varsınız
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.