|
Öksürüğün değerlendirilmesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Eskcansu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 May 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: Dün Saat 04:27 |
Doktor bey merhaba 18 aylık 11 kilo 82 cm erkek bebek için yazıyorum. Grip geçirdiler geçen hafta şuan öksürüğğmüz var ama öksürük çok farklı yani 24 saat boyunca hiç öksürmüyor ertesi gün takır takır balgamlı kussa rahatlayacak gibi oluyor kusuyor köpük köpük balgam sonra hah geçti diyoruz gene saatlerce öksürük yok gece yatırıyorum bi kaç saat sonra kriz şeklinde öksürüyoe öksürüyor artık kusacak gibi oluyor hatta kusuyor devam ediyoe durmaksızın kriz gibi sonra birden kesiliyor uykuya devam bu öksürük nasıl değerlendirilir hocam bi değişik çevremdekiler bi doktora götür şu çocuğu demeye başladı bal ve limon işe yararmı bu tarz öksürükte acaba başka neler yapabilirim hocam gitmelimiyim bir doktara hastaneye 🙏
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119669 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gripal bir oksuruk.
Turkiye'de doktorlara giderseniz; size ya; Astim derler ya da, Rontgen cektirip, "Sag akcigerde golge var" derler!! Sadece; Limonlu bal, ColdMix ve sicak buhar uygulayin. Dili pembe oldugu surece; antibiyotik gerekmez. Bugunden geriye, cevaplarimi okuyun. |
|
![]() |
|
Eskcansu ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 14 May 2024 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 47 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saolun doktor bey normalde hergün okurum yeni msjlarınızı makaleleri ama bu öksürük beni korkuttu 1 gün hiç öksürmeyip ertesi gün öksürmesi köpüklü başgam kusması teşekkür ederim iyi ki varsınız
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|