öksürüğe çare arıyorum |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 9> |
Yazar | |
nurten...
Altın Üye bilalim + eşim + erenim Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2008 Konum: 2 paşasıyla Durum: Aktif Değil Puanlar: 4509 |
Konu: öksürüğe çare arıyorum Gönderim Zamanı: 29 Ara 2009 Saat 17:35 |
kızlar acil yardım bilalin geçmeyen bir öksürüğü var içmediği ilaç gitmediğimiz dr kalmadı
burnu tıkalı bu yüzdende öksürüğü dahada artıyor ve öksürdükçede kusuyor bal limon kullanıyorum ama bir faydası olmuyor
benim sizden ricam eğer evde bitkisel olarak yaptığınız vede öksürüğe iyi geliyor dediğiniz bişeyler varsa yazmanız şimdiden teşekkürler
|
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
|
zeynep
Pırlanta Üye canım oğlum Mehmet Efe'm Kayıt Tarihi: 18 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9759 |
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2009 Saat 17:38 |
ben ıhlamur,elma,portakal hepsini karıştırıp kaynatıyorum
|
|
Kevser
Moderatör Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 7222 |
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2009 Saat 18:16 |
ben de kara turpun içine bal koyup yapılan karışımdan 3 öğün veririm...
geçmiş olsun canım |
|
fatoş
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 16849 |
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2009 Saat 18:27 |
Nurten, aynı durum bir ay önce bizde de vardı, kızımda sedece kuru öksürük vardı, başka da hiç bir şeyi yoktu, bir ay boyunca devam etti, ben ilaç falan kullanmadan atlatmak istedim, sürekli bal ve limon verdim ama iyi olacağına daha kötü oldu, aynen sabahları öksürmekten Elif'de bir kaç kez kustu, bu sefer sırtından, göğüsünden hırıltı gelmeye başladı, eşimin abisi doktor, bende arayıp danıştım, hemen ilaca başla, çünkü daha kötü olur dedi, bir antibiyotik ve öksürük şurubu verdi, 3-4 günde rahatsızlığı geçti çok şükür
|
|
nurten...
Altın Üye bilalim + eşim + erenim Kayıt Tarihi: 13 Ağu 2008 Konum: 2 paşasıyla Durum: Aktif Değil Puanlar: 4509 |
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2009 Saat 20:29 |
ben ilaç kullanıyorum ama faydasını görmüyorum
yaa süreklide ilaçla olmazki 2 hafta birtekrarlıyor dr götürüyorum ciğerleri temiz genizdeki akıntıdan diyorlar ne yapacağımı şaşırdım
biri soğan suyu dedi ama nasıl yapılır onu bilmiyorum
|
|
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
|
Kevser
Moderatör Mersin benden sorulur:))))) Kayıt Tarihi: 27 Mar 2009 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Puanlar: 7222 |
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2009 Saat 20:37 |
ablam da bana geçenlerde öksürük için pekmezin içine bir baş kuru soğanı (temizleyip) atıyorum dedi. 24 saat bekletip, ondan sonra 3 öğün veriyormuş...
|
|
meryem
Altın Üye Ali İlber'in annesi Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: plates ile:)) Durum: Aktif Değil Puanlar: 4308 |
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2009 Saat 20:51 |
zencefiiiil diyorum başka da bi şey demiyorum...Nurtencim toz zencefili al kahvaltıda çikolatasına,öğlen kurabiyesine,akşam çorbasına kat...bilal anlamadan zencefil vermiş olacakasın ona..bak gör şıp diye kesiyo..kadir bey in önerisi...bizzat denedim..gerçekten o müzminleşmiş öksürüğü kesiyor...
bi da sana kurabiye tarifi şekerim... http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=18699&title=zencefilli-kurabiye internetten de araştır..yaşa göre günlük doz sınırı var..Ben Ali ye verirken günlük iki tatlı kaşığını geçmemeye çalışıyorum... Kendimiz için de aynı taktikleri uyguluyorum..çorbada balda çayda kullanıyorum... Bal da hemen farkedildiği çin balla karıştırıp verirsen hemen anlar...çikolata çok güzel kapatıyor acu tadını... |
|
burcu
Elmas Üye Çınar'ın annesi, Forumun neşesi Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Puanlar: 8349 |
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2009 Saat 21:33 |
mandalina suyu denedim mi Nurten
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 9> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|