Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
sengul
Pırlanta Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10127
|
Gönderim Zamanı: 06 Mar 2008 Saat 23:20 |
Merhaba Şengül önce teşekkürler çok iyi bir fikir bu topici açmak.Ben yeni gördüm sanırım zaten yeni açmışsın.İkinci olarak da ben olsam yerinde Anadolu lisesini tercih ederdim.İstedikten sonra çocuğuna vakit ayırabilirsin.Seni yorar ve zor olur ama ne kadar sürecek sonuçta büyüyecek.Ama anadolu lisesi fırsatını bir daha bulamayabilrsin.Milli eğt. sen de benim kadar biliyorsundur her gün birşey değişiyor.Frsatı kaçırma derim ben...
Ayşeciğim hoşgeldin. İLGİNEDE ÇOK TEŞEKÜR EDERİM. Aslında çok haklısın bu fırsat herzaman ele geçmez. Murat diğer çocuklara göre daha hareketli, ve dikkat süresi biraz daha az. Babamızın işleride çok yoğun çocuğa vakit ayıracak pek zamanı yok beni düşündüren bunlar.... sevgiler..
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.
Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.
|
|
sengul
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Mar 2008 Saat 23:22 |
|
|
|
oğuzkağan
Altın Üye
Puanlar: 2960
|
Gönderim Zamanı: 07 Mar 2008 Saat 10:14 |
sengul Yazdı:
gayearas Yazdı:
şengül bu bölümü açmana sevindim.
matematik öğretmeniyim.5 aylık bir oğlum var.bende oğlumu kimseye emanet edemedeğim için bu yıl öğrencilerimden ayrıyım. | Gaye ne güzel ikimizde aynı branştanız. Sizlerle bir konuyu paylaşmak istiyorum.
Ben denizlide bir düz lisede görev yapıyorumm. Fakat Denizliye yakın olan bir ilçede oturuyoruz, oğlumda orada kreşe gidiyor. Bende oğlumdan(murat) dolayı bulunduğumuz ilçeye görevlendirme istedim. METEM de açık vardı orada görevlendirme çalışyorum. Geçen yıl Anadolu ve Fen liseleri sınavına girmiştim kazandım ama bana sıra gelmedi. Şu anda atamalar var bizim branşta açık olan Anadolu Lisesi evimize uzak 50-60dk. sürer. Şu an çalıştığım yer ise evime Murat ın okuluna 5 dakika. Anlayacağınız arada kaldım daha rahat çalışabileceğim, kendimi geliştirebileceğim okul evime uzak, ne yapacağıma henüz karar veremedim. Anadolu Lisesine gidersem Murat la bu kadar ilgilenemem, vaktim pek olmaz. Ama tabiki kariyer açısından orası. Eşim boşver çocuk daha önemli diyor bende hem okulu kaçırmak istemiyorum hemde ,Murat ı yanlız bırakmak istemiyorum. |
canım seni çok iyi anlıyorum.bende 2 yıl anadolu lisesinde görevlendirme olarak çalıştım.hamile kalmadan öncede 2,5 yıl milli eğitimin yanında etüt eğitim merkezinde çalışıyordum.çok yoğun bir tempo.haftanın 7 günü 60 saat çalışıyordum.mesleğimi daha doğrusu branşımı çok seviyorum.ama hamile olduğumu öğrendiğimde eşimle konuşup bir karara vardık.benim için kariyer oğlumdan sonra geliyordu.ben tercihimi oğlumdan kullandım.ben özel dersde verdim.özel ders verdiğim çocukların ailelerinin çocuklarına yeterince vakit ayıramadıkları için şimdi çok pişman plduklarını gördüm.bende ilerde pişman olmak istemiyorum.tabiki bu kararı vermek çok zor.oğlumla herşeyi doya doya yaşamak istiyorum.bizim baranş zor.sürekli kendini yenilemen gerekiyor.
kararı sen vermelisin.aldığın karardan sonra pişman olmamalısın
|
|
tibelya
Üye
Puanlar: 124
|
Gönderim Zamanı: 07 Mar 2008 Saat 12:55 |
merhabalar , bende tarih öğretmeniyim , şimdi ücretsiz izindeyim
denizlinin ilçesinde oturuyoruz. eşim şimdi tayin istedi anadolu liselerine tayini çıkarsa , denizliye taşıncaz bende nisan da göreve başlarım. bebişimden ayrılmak çok zor olacak
|
|
bengisu
Kıdemli Üye
Puanlar: 1598
|
Gönderim Zamanı: 07 Mar 2008 Saat 17:19 |
kızlar aranızda çocuk gelişimi ya da ana sınıfı öğretmeni var mı?
|
|
|
sengul
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 07 Mar 2008 Saat 18:09 |
bengisu Yazdı:
kızlar aranızda çocuk gelişimi ya da anasınıfı öğretmeni var mı? |
Ayşe arkadaşımız ana sınıfı öğretmeni
|
|
|
sengul
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 07 Mar 2008 Saat 18:11 |
tibelya Yazdı:
merhabalar , bende tarih öğretmeniyim , şimdi ücretsiz izindeyim
denizlinin ilçesinde oturuyoruz. eşim şimdi tayin istedi anadolu liselerine tayini çıkarsa , denizliye taşıncaz bende nisan da göreve başlarım. bebişimden ayrılmak çok zor olacak |
hoşgeldin Tibelya. O ilk ayrılış biraz zor geliyor ama zamanla insan alışıyor. Zaten sen göreve başladıktan 2 ay sonra okullar kapanıyor. sevgiler
|
|
|
kardelen
Üye
Puanlar: 73
|
Gönderim Zamanı: 07 Mar 2008 Saat 18:43 |
teşekkür ederim canım.doruk yürüme hevesinde birde cihaz olunca foruma fazla giremiyorum.doruk cihazı çıkarıyor ben takıyorum zaman çabuk geçiyor.kaybı ileri derecede olduğu için 1-2 ay sonra ameliyat olacak biyonik kulak takılacak.doktorlarımız 5 yaşına geldiğinde yaşıtlarından farkı olmaz diyorlar inşallah.
|
canım oğlum doruk
|
|