Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
sengul
Pırlanta Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10127
|
Konu: ÖĞRETMEN ANNELER BURAYA Gönderim Zamanı: 06 Mar 2008 Saat 16:27 |
Merhaba arkadaşlar. Sitemizde birçok öğretmen arkadaşımız var. Sizlerle bu topicde buluşup fikir alışverişinde bulunabiliriz ve gün geçtikçe daha da büyüyebiliriz.
Ebeveyn olmayı, çocuk eğitiminde ceza, korku, sevgi gibi unsurları, anneliğin öğretmenliğe katkısını,... benzer konuları sohbet havasında ele alabiliriz.
Hepinizi heyacanla bekliyorum.
Düzenleyen sengul - 06 Mar 2008 Saat 16:29
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.
Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.
|
|
kardelen
Üye
Puanlar: 73
|
Gönderim Zamanı: 06 Mar 2008 Saat 21:35 |
merhaba canım bu başlığı görünce yazmak istedim ben de öğretmenim şimdi ücretsiz izinliyim 1 yıldır öğrencilerimden ayrıyım.oğlum işitme engelli cihaz kullanıyoruz başkasına emanet edemeyeceğimden oğlumla ilgileniyorum .sevgiler
|
canım oğlum doruk
|
|
oğuzkağan
Altın Üye
Puanlar: 2960
|
Gönderim Zamanı: 06 Mar 2008 Saat 21:59 |
şengül bu bölümü açmana sevindim.
matematik öğretmeniyim.5 aylık bir oğlum var.bende oğlumu kimseye emanet edemedeğim için bu yıl öğrencilerimden ayrıyım.
|
|
sengul
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Mar 2008 Saat 22:47 |
|
|
|
sengul
Pırlanta Üye
|
Gönderim Zamanı: 06 Mar 2008 Saat 22:59 |
gayearas Yazdı:
matematik öğretmeniyim.5 aylık bir oğlum var.bende oğlumu kimseye emanet edemedeğim için bu yıl öğrencilerimden ayrıyım. |
Gaye ne güzel ikimizde aynı branştanız. Sizlerle bir konuyu paylaşmak istiyorum.
Ben denizlide bir düz lisede görev yapıyorumm. Fakat Denizliye yakın olan bir ilçede oturuyoruz, oğlumda orada kreşe gidiyor. Bende oğlumdan(murat) dolayı bulunduğumuz ilçeye görevlendirme istedim. METEM de açık vardı orada görevlendirme çalışyorum. Geçen yıl Anadolu ve Fen liseleri sınavına girmiştim kazandım ama bana sıra gelmedi. Şu anda atamalar var bizim branşta açık olan Anadolu Lisesi evimize uzak 50-60dk. sürer. Şu an çalıştığım yer ise evime Murat ın okuluna 5 dakika. Anlayacağınız arada kaldım daha rahat çalışabileceğim, kendimi geliştirebileceğim okul evime uzak, ne yapacağıma henüz karar veremedim. Anadolu Lisesine gidersem Murat la bu kadar ilgilenemem, vaktim pek olmaz. Ama tabiki kariyer açısından orası. Eşim boşver çocuk daha önemli diyor bende hem okulu kaçırmak istemiyorum hemde ,Murat ı yanlız bırakmak istemiyorum.
Düzenleyen sengul - 06 Mar 2008 Saat 23:00
|
|
|
AyseUlusal
Katılımcı Üye
Puanlar: 311
|
Gönderim Zamanı: 06 Mar 2008 Saat 23:06 |
sengul Yazdı:
gayearas Yazdı:
matematik öğretmeniyim.5 aylık bir oğlum var.bende oğlumu kimseye emanet edemedeğim için bu yıl öğrencilerimden ayrıyım. | Gaye ne güzel ikimizde aynı branştanız. Sizlerle bir konuyu paylaşmak istiyorum.
Ben denizlide bir düz lisede görev yapıyorumm. Fakat Denizliye yakın olan bir ilçede oturuyoruz, oğlumda orada kreşe gidiyor. Bende oğlumdan(murat) dolayı bulunduğumuz ilçeye görevlendirme istedim. METEM de açık vardı orada görevlendirme çalışyorum. Geçen yıl Anadolu ve Fen liseleri sınavına girmiştim kazandım ama bana sıra gelmedi. Şu anda atamalar var bizim branşta açık olan Anadolu Lisesi evimize uzak 50-60dk. sürer. Şu an çalıştığım yer ise evime Murat ın okuluna 5 dakika. Anlayacağınız arada kaldım daha rahat çalışabileceğim, kendimi geliştirebileceğim okul evime uzak, ne yapacağıma henüz karar veremedim. Anadolu Lisesine gidersem Murat la bu kadar ilgilenemem, vaktim pek olmaz. Ama tabiki kariyer açısından orası. Eşim boşver çocuk daha önemli diyor bende hem okulu kaçırmak istemiyorum hemde ,Murat ı yanlız bırakmak istemiyorum. |
Merhaba Şengül önce teşekkürler çok iyi bir fikir bu topici açmak.Ben yeni gördüm sanırım zaten yeni açmışsın.İkinci olarak da ben olsam yerinde Anadolu lisesini tercih ederdim.İstedikten sonra çocuğuna vakit ayırabilirsin.Seni yorar ve zor olur ama ne kadar sürecek sonuçta büyüyecek.Ama anadolu lisesi fırsatını bir daha bulamayabilrsin.Milli eğt. sen de benim kadar biliyorsundur her gün birşey değişiyor.Frsatı kaçırma derim ben...
Düzenleyen AyseUlusal - 06 Mar 2008 Saat 23:07
|
|
|
AyseUlusal
Katılımcı Üye
Puanlar: 311
|
Gönderim Zamanı: 06 Mar 2008 Saat 23:09 |
|
|