Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
gülşen
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 151
|
Gönderim Zamanı: 13 May 2008 Saat 13:56 |
Arkadaşım benim kızımda 6 Mayıs ta bir yaşını doldurdu. Ama hala dişlerimiz yok. Sol ön alttaki dişi patladı. ucu çıkmak üzere. Ancak bende hiçbirşey vermiyorum.Sadece çok huzursuzlandığında jel sürüyorum. Forumda okumuştum. Bir arkadaş Devit ampul veriyormuş. Ben diğer kızlarımda da birşey vermedim. Herşeyin doğal yolla olmasını tercih ediyorum. Bırak kendi haline nasıl olsa çıkaracaktır. Biliyorum biraz huzursuzluk olacak ama varsın olsun. Herşeyin doğalı güzel Allah ona yardım edecektir. Doğaya kendi haline bırak derim. Şunu da unutma ki D vitamini vücutta depolanıyor ve vücut diğer bazı fazla vitaminler gibi bunu dışarı atamıyor. O da böbreklere zararı olduğunu biliyorum. Canım Allah yardımcınız olsun. Sevgiler,
|
|
saliha
Katılımcı Üye
Puanlar: 553
|
Gönderim Zamanı: 13 May 2008 Saat 19:07 |
çok teşekkür ederim arkadaşlar.. aslında doğal olanın en güzel olduğunu , müdahale etmemem gerektiğini biliyorum ama ne bileyim ona yardımcı olamıyormuşum gibi hissediyorum.. annelik her şeyden kendini suçlamak sanırım. ama çok şükür iki ön alt ve üst ön sağ olmak üzere üç dişi çıktı ve önsol da patlamak üzere.. e böyle böyle hayatta zorluklarla mücadele etmeyi öğrenecekler sanırım..
|
|
|
yamama
Katılımcı Üye
Puanlar: 162
|
Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 14:52 |
|
|
|
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 8349
|
Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 16:48 |
saliha Yazdı:
çok teşekkür ederim arkadaşlar.. aslında doğal olanın en güzel olduğunu , müdahale etmemem gerektiğini biliyorum ama ne bileyim ona yardımcı olamıyormuşum gibi hissediyorum.. annelik her şeyden kendini suçlamak sanırım. ama çok şükür iki ön alt ve üst ön sağ olmak üzere üç dişi çıktı ve önsol da patlamak üzere.. e böyle böyle hayatta zorluklarla mücadele etmeyi öğrenecekler sanırım.. |
seni çok iyi anlıyorum canım.. çınar da şimdi azı dişlerini çıkarıyor. ve insanın içinden brşeyler yapmak geliyor fakat gerek yok. hepimiz dişlerimizi çıkardık.. biraz zor da olsa olacak eninde sonunda.. allah kolaylık versin ona da sana da...
|
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
|
şevvalim
Kıdemli Üye
Puanlar: 1081
|
Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 17:00 |
benım kzımda 30 aylık ılk dışını 6 aylıkken çıkardı bıraz ateşlenmıştı .ama ondan sonra hıçbır problem yaşamadım.ama dr ne dıyorsa onu yapmanı tavsıye ederım. tabııı çok huysuz oluyordu gece kalmaları falan sadece sevgı ve ılgıyı fazlalaştırdık okadar.
|
|
|
duygu
Kıdemli Moderatör
Dedektifler Odası Başkanı :)
Puanlar: 9950
|
Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 17:06 |
|
|
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7483
|
Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 18:21 |
saliha Yazdı:
hepinize teşekkürler .. duygucum deneyimli olmaz msn hiç?hepimiz birbirimizin tecrübelerine ihtiyaç duyuyoruz.. yardımlarınız için çok teşekkürler.. |
Salihaaa bir diş daha çıktı benim kızınnnn. Sol alt dişin yanındaki diş çıktı ama üst sağ halen çıkmadı. Etiyle beraber diğer üst sağ uzadı ama patlayamıyor ve ben jel masajını devam ettiriyorum. Sanırım yakında çıkacak.
|
|
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Puanlar: 8349
|
Gönderim Zamanı: 14 May 2008 Saat 21:30 |
canım abim diş hekimi ona sordum bu d vitamini konusunu.. kesinlikle tavsiye etmiyormuş. dişe bu şekilde müdahale edilirse ileride çıkacak olan kalıcı diş dayanıklı olmayabilirmiş.. ancak ilk dişlerde jel ile birazck bastırarak masaj yapmayı tavsiye ediyor. daha önce de söylemiştim, dişi uyarmanın dişin çıkmasına yardımcı olağını.. bu da doğal bir şeymiş zaten çocukların hep elleri ağzındadır ya onlar da bu şelikde uyarmış oluyormuş.. siz de birazcık bu şekilde takviye yapabilirsiniz dedi.. ilk dişler diyor çünkü sonraki dişlerde biraz daha büyümüş olduğu için kendisi yeteri kadar uyarıyormuş.. umarım yardımcı olabilmişimdir...
|
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
|