Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Gelişim
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlumun dişleri
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuoğlumun dişleri

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
saliha Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 553
Mesajın Direkt Linki Konu: oğlumun dişleri
    Gönderim Zamanı: 10 May 2008 Saat 12:41
merhabalar tecrübeli anneler.. oğlum diş çıkarırken çok zorlanıyor.. biliyorum zaten zor bir olay ama oğlum nerdeyse 11 aylık olacak ve alt ön iki dişi çıktı 10-15 gün önce ve şimdi de üst ön iki çok şişmiş ve kızarmış durumda. her gün d vit damlası nı veriyorum, meyve, sebze , güneş ışığı.. benal hanım a sorulanlardan okudum her çocuğun diş takvim ayrıdır diyor tamam ama sorum şu  dvit ampül versem de rahat çıkarır mı? yani takviye iyi olur mu acaba? dr gerek yok dedi ama anne olarak yardımcı olmak istiyorum ve sağdan soldan da ampül işini duydum biliyorum dr gerek yok dedi ama annelik mantık aramıyor.. siz ne yaptınız? kullandınız mı  dvit ampül?şimdiden teşekkürler..
Yukarı Dön
ceylinsu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 834
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 May 2008 Saat 21:42
ben kullanmadım.doğal çıkarmasını istedim evet zorlanıyo canı acı  ben sadece çok huzursuz olduğunda jel sürdüm.dişleri çürütüyo diye duymuştum ama yanıltmayayım.

Yukarı Dön
annayake Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 39
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2008 Saat 12:06
d. vitamini vücutta depolanır bunu da unutma lütfen.....
Yukarı Dön
botag Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 691
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2008 Saat 17:38
Kızımda 10,5 aylık olunca ilk dişini çıkardı.Şimdi 13,5 aylık 6.dişi çıkıyor.Ben multitabs dışında bir şey kullanmıyorum.Hatta doktorumuz jeli bile önermiyor,ama ben ara sıra sürüyorum  
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2008 Saat 20:14
Canım benim kızım da 1 yaşında ve sadece alt dişleri ile sol üst dişi çıktı. O nedenle bırak doğal yoldan olsun olanWink Ay deneyimli değilim ama ne bileyim canım diş jeli iyi gelir sabret canımClown
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8349
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2008 Saat 22:35
canım ben kullanmadım ve duymadım da.. 1 yaşında oğlum 8 tane dişi var. şimdi de azılar ve köpek dişleri şişmiş durumda. ama bence de doğalına bırak.. üst dişlerde çok zorlanmıştık biz.. onu da jel sürerek hafif bastırarak masaj yaptık. içerdeki diş bu şekilde uyarılıyor ve bir miktar hızlandırıyormuş.. jel kullanıyorum hala..  özellikle uyutmak için yatağına götürdüğümde direniyorsa jelini sürüyorum. baya bir faydası oluyor. genellikle uykuya hemen dalıyor. sonuçta jelin etkisi 10-15 dk. ama o anda rahatlamasını sağlıyor tabiki. bir de benim doktorum eğer dişten olduğuna eminseniz ve çok fazla huzursuzsa ağrı kesici şurup da verebileceğimizi söyledi... kolay gelsin..
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
saliha Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 553
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2008 Saat 10:00
hepinize teşekkürler .. duygucum deneyimli olmaz msn hiç?hepimiz birbirimizin tecrübelerine ihtiyaç duyuyoruz.. yardımlarınız için çok teşekkürler..
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 4345
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2008 Saat 12:15
Ben Dr tavsiyesiyle ismini anımsayamıyorum o hapıveriyorum günde 1 kez.Birde çok huysuzlandıklarında jel sürüyorum.
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.