Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Aşılar & Hastalıklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - OĞLUMUN CANI ÇOK YANDI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuOĞLUMUN CANI ÇOK YANDI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3314
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2008 Saat 17:08
canım geçmiş olsun korkma birşey yoktur benim kızım 11 aylık zayıf olduğu için doktor telaşlandı kansız olabilir diye kan alındı çok ağladı kuzum  o ağladıkça benimde içim parçalandı Cry ama  acıdan ağladıklarını sanmıyorum korkuyorlar bence sağlık bu mecburen yapılması gerekiyordu allaha şükür hiç bir şeyi yokmuş inşallah sizin tahlillerinizde temiz çıkar nilgün arkadaşım ne güzel yazmış allah dermansız dert vermesin yeter ki
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
emelaker Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 644
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 00:34
geçmiş olsun canım,umarım iyi haberlerle gelirsin,aynı durumu biz yaşadık 10 gün önce,hem idrar hem kan,3 tüp kan aldılar..ama kansızlık dışında bişey çıkmadı şükür..umarım senin yavrunda bir an önce sağlığına kavuşur..
Yukarı Dön
emelaker Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 644
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 00:36
Orjinalini yazan: duygu07 duygu07 Yazdı:

Ay canım seni çok iyi anlıyorum. Benim kızımın da iki gün önce ateşi çıktı ilk defa bir gün boyunca ateşimiz düşmeyince doktora gittik ve yine düşmedi yine gittik tahliller yapıldı. Canım acıdı benim de Mehlika gördü kızımdan kan damladıkça benden de yaş damladı. İçim parçalandı yaaaa. Çok geçmiş olsun. He bizim tahlillerde bişi çıkmadı ama ateşin nedenini anlayamadık.

geçmiş olsun duygucum,umarım tatlı kızın bir an önce sağlığına kavuşur..
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 7922
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 01:17
umarım herşey yolundadır.. çok geçmiş olsun canım.. bunlar olacak allah başka sıkıntılar vermesin..
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
sevalce Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 715
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 02:29
Ben de herkes gibi başlığı görünce endişelendim canım geçmiş olsun.Ben de oğlum bebekken senin gibi aşı olduğu zaman ondan daha çok korkuyor, onunla beraber ağlıyordum.Sonra alıştım ve şöyle düşündüm daha sonra hastalıktan dolayı ağlamaktansa o an bir kaç saniyelik bir ağlamak onun için daha iyidir ve unutma ki sağlıklı olmak için her  çocuk bu aşamalardan geçmektedir.Umarım bi rahatsızlık çıkmaz,bizi haberdar etmeyi unutma canım.WinkWinkWinkWink 
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3414
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 02:47
canım geçmiş olsun tek bukadar olsun yaa. bende başlığı görünce korktum valla. sonuçta herşey onların sağlığı için. benim bebişim bböbreklerindeki bir rahatsızlık yüzünden daha 1,5 aylıkken yaşadı bunları. üstelik sadece kan vermedi. çekilen bazı filmlerde damar yolu açıldı eline kelebek dedikleri şeyden taktılar ve 3 saat öyle kaldı yavrum kartonlarla falan. canını sıkma önemli olan sağlıklı olmaları ve hepimiz bunun için uğraşıyoruz
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 02:57
Bana da geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. Nil artık iyi ama korktum ben ateşten.Cry
Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10040
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 07:33
Bende başlığı görünce Shockedtedirgin olanlardanım.. Buna şükür...Çok geçmiş olsun  canım.
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.