Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 12 Haz 2008 Saat 13:23 |
canım başlığı görünce bişiymi oldu dedim,geçmiş olsun bizde yaptırdık kan testi hem yaşında hemde gecen c.tesi aldılar kan..onların sağlığı için herşey o kadarcık ağlasınlar Allah başka dert vermesin  inşallah temiz çıkar sonuçlar
|
 |
hattat
Kıdemli Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1188
|
Gönderim Zamanı: 12 Haz 2008 Saat 13:34 |
cok gecmiş olsun gercekten insanın içi parcalanıyo
|
 |
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7479
|
Gönderim Zamanı: 12 Haz 2008 Saat 13:56 |
Ay canım seni çok iyi anlıyorum. Benim kızımın da iki gün önce ateşi çıktı ilk defa bir gün boyunca ateşimiz düşmeyince doktora gittik ve yine düşmedi yine gittik tahliller yapıldı. Canım acıdı benim de Mehlika gördü kızımdan kan damladıkça benden de yaş damladı. İçim parçalandı yaaaa. Çok geçmiş olsun. He bizim tahlillerde bişi çıkmadı ama ateşin nedenini anlayamadık.
|
 |
gülşen
Katılımcı Üye
Puanlar: 151
|
Gönderim Zamanı: 12 Haz 2008 Saat 13:58 |
Merhaba çok geçmiş olsun canım.
Başlığı görünce hemen girdim çok da meraklandım. okuyunca rahatladım.Bunlar rutin kontroller gibi önemli birşey olmaması sevindirici. Zaten bir yaşında kantesti yaptırmak zornlu bildiğim kadarıyla. Hem geçen gün bir televizyon programında izledim. Anne sütün alan çocuklar, bebekler acıyı daha alt seviyede yani en az hissediyorlarmış bunu unutma oğlunu öp benim için
|
|
 |
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Puanlar: 8306
|
Gönderim Zamanı: 12 Haz 2008 Saat 14:13 |
duygu07 Yazdı:
Ay canım seni çok iyi anlıyorum. Benim kızımın da iki gün önce ateşi çıktı ilk defa bir gün boyunca ateşimiz düşmeyince doktora gittik ve yine düşmedi yine gittik tahliller yapıldı. Canım acıdı benim de Mehlika gördü kızımdan kan damladıkça benden de yaş damladı. İçim parçalandı yaaaa. Çok geçmiş olsun. He bizim tahlillerde bişi çıkmadı ama ateşin nedenini anlayamadık. |
Duygucum çok geçmiş olsun Nili'imede..şimdi iyidir umarım...Zaman zaman anlamsız ateşler olabiliyor merak etme...hatta öksürük,hırıltı,halsizlik,kusma olmadığı durumlarda 24 saati geçen ateş durumlarında getir dedi bize de dr'umuz..onun dışında 2 kere yaşadık bizde anlamsız bir ateş ama baktım 1 gün sonra bişeyi kalmadı şükür...
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
 |
suzi
Pırlanta Üye
Puanlar: 12443
|
Gönderim Zamanı: 12 Haz 2008 Saat 14:54 |
Geçmiş olsun,umarım sonuçlar iyi çıkar canım...
|
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 16089
|
Gönderim Zamanı: 12 Haz 2008 Saat 15:02 |
Canım geçmiş olsun, bunlar rutin kontrollerdir, korkma bir şeyi yoktur, Allah başka dert vermesin, sağlık için malesef bu tür şeylere katlanmak zorundayız
Düzenleyen fatoş - 12 Haz 2008 Saat 15:03
|
|
 |
Nilgün1
Elmas Üye
Puanlar: 5921
|
Gönderim Zamanı: 12 Haz 2008 Saat 15:04 |
Geçmiş olsun, iyi haberlerini bekliyoruz.
Hastaneleri dolduran çocukları düşünelim,kollarından serum verilemediği için ayaklarına serum takılan bebekleri düşünelim, şükredelim halimize 
Allah hiçbir çocuğa dermansız dert vermesin 
|
 |