|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aymeh__
Üye
Kayıt Tarihi: 14 Ara 2016 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Oğlumun boy ve kilosuGönderim Zamanı: 15 May 2017 Saat 07:32 |
|
İyi günler doktor bey oğlum 1 Ağustos 2015 doğumlu şuan 21 aylık kilosu 11 ve boyu 79cm hergün bir kase yoğurt yediriyorum 6 aylık olduğundan beri ama süt içmiyor 19 aya kadar anne sütü aldı süt hiç içmedi süt içeren yemekler vermeye çalışıyorum ama yinede günlük 600ml olmuyor. Yaşıtları gibi büyümedi biliyorum karşılaştırmamak gerek ama moral bozuyor bu durum acaba yediremiyormuyum diye ne önerirsiniz süt konusunda günlük 600 ml tuketemememizin bize dezenfekte avantajı ne olur ? Ne yapmalıyım?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 May 2017 Saat 07:52 |
|
" dezenfekte avantajı " Kullandiginiz bu tabir; YANLIS... 1- "desenfekte"; mikroplardan uzaklastirma demektir.. 2- Sizin demek istediginiz; "Desavantaj", Avantaj'in tersidir. Basina;"des-" gelmesi, o kelimeyi olumsuz yapar. Misal: De sansitizasyon= hissizlestirme, Desarj= sarjin bosaltilmasi, De serebrasyon= Kafanin kesilmesi Desenfekte= enfeksiyonun giderilmesi gibi.. 3- Gunluk 600ml sutlu gida alamamasi, gelismesi uzerine olumsuz etki eder. |
|
![]() |
|
aymeh__
Üye
Kayıt Tarihi: 14 Ara 2016 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Puanlar: 65 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 May 2017 Saat 09:34 |
|
Evet doktor bey dezavantaj demek istemistim bende. Telefon yanlış göndermiş yazıyı . Teşekkür ederim açıklama için.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|