Merhaba Kadir bey ; öncelikle şunu söylemek istiyorum ki sizi geç tanıdığım için çok üzgünüm... Zira 6 yaşında bir kızım ve 19 aylık bir oğlum var ve 6 yıldır çoook zorlandık ama şimdi sizi tanıyınca inanın rahatladım...
Soruma gelince;
- 19 aylık oğlum 82 cm ve 10kg 200 gr. Gündüz 3 ana öğün yedirmeye çalışıyorum ama mümkün değil.Aralarda ise çok az süt içiyor yaklaşık bütün gün 1 bardak.Gece ise 10-15 dk.bir uyanıp anne sütü alıyor.Fantom.... ve pedit.... kalori maması verdi doktor ama kullanmadım.Araştırıp vazgeçtim.Son götürdüğüm doktora kadar içim rahattı ablası da aynı büyümüştü ve şuan ortalamnın üstünde.Ama şimdi korkmaya başladım.Doktor anne sütünü kesmemi ona güvendiğini söyledi.Yemek yedirme şeklim bizimle beraber masaya oturuyor kendisi tabaktan ne kadar yerse.Zaten ısrar mümkün değil.Bana kötü beslediğimi söyledi.
Sizce nasıl devam etmeliyim...
-Kızım 6 yaşında ve 3 yaşındayken çok az döküntülü (10-15 tane) su çiçeği geçirdi aşısız olduğu halde. Doktor tekrar geçirebileceğini söyledi. Oğlumu 1 hafta sonra aşı için götüreceğim (su çiçeği) onada yaptırmam gereklimi?
Teşekkür ederim.....