Özlem hn merhaba,
25 aylık bir oğlum var.Ben oğlum 3 aylık olduğundan itibaren çalışıyorum.Şimdiye kadar annem baktı, yaklaşık 1 aydır bir bakıcı ablamız annemle beraber ilgileniyor.
Eylül ayında da haftada 3 günden başlamak üzere kreşe vereceğim.Kalan 2 günü evde bakıcı ablamız ilgilenecek.
Bakıcı ablamız çok ilgili, severek oyunlar oynuyor, ilgileniyor, oğlumda ona karşı sevgisini öperek yada ona sarılarak belli ediyor.
Sormak istediğim şu;
Son zamanlarda oğlum aşırı derecede bana düştü.Ben sabah 7 de evden çıkıp akşam 7 de geliyorum çalıştığım için.Haftada 5 gün böyle.Eşimde çok yoğun çalışıyor, özellikle son 1 aydır akşam 10 dan önce eve gelmiyor, bu da oğlumla hiç oynamaması demek oluyor.
Bundan kaynaklı mı bilemiyorum ama son 1 haftadır yapışık ikiz gibiyiz, hiç yanımdan ayrılmıyor, bir odadan diğer odaya bile gitsem arkamdan ağlıyor, gece kollarıma sımsıkı sarılarak uyuyor, yanından kalkmama bile izin vermiyor.Kalkar kalkmaz uyanıyor, ağlamaya başlıyor mecbur yanında yatıyorum.Son zamanlarda herhangi bir düzen değişikliği de olmadı ama onu etkileyen bir şey oldu ki bana aşırı derecede düşmeye başladı.
Ben elimden geldiğince onunla ilgileniyorum, herşeyi bırakıp beraber oyunlar oynuyoruz ama acaba nerde hata yaptık sorusu da kafamı kurcalıyor.
Sizce oğlumun bana olan bu aşırı düşkünlüğü yaşının gerektirdiği birşey midir yoksa yolunda gitmeyen bir şeyler mi var?
Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama vaktinizin uygunluğu ölçüsünde yol gösterebilirseniz çok sevinirim.
Teşekkür ederim.
İyi çalışmalar,