|
oğlumun ajans teklifi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 78910> |
Yazar | |
belma ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4455 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Boşverrrrrrrr
|
![]() |
|
belma ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kas 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4455 |
Canım hepsi para istemiyor ama gerçekten çok koşturmak gerekiyor.Çünkü şunu yapıyorlar şu reklam için acil gelin deneme çekimi olacak diyor senn sanıyosun ki bir tek sen bir gidiyorsun apartmanın dışında kuyruk
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son sözüm ;vaktin, sabrın, enerjin varsa git dene canım
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21227 |
aaa belma sendemi gidiyon anlamadım
![]() ![]() ![]() |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
Canım biz çoktan beri kayıtlıyız ajansa ama ben pek götürmüyorum
|
![]() |
|
hilal ![]() Kıdemli Moderatör ![]() Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 21227 |
ne çektiniz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() emoşş sende gitt ne olurrr
![]() ![]() |
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
![]() |
|
Çekime bende gittim o zaman Kaan henüz yoktu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
Ay bilmiyom işte öyle değilde kaynanalrınki gibi iyi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
aaa fikretin evi gerçekten adapazarında değilmiymiş
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 78910> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|