oğlumun ajans teklifi |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 78910> |
Yazar | |
belma
Altın Üye Kayıt Tarihi: 06 Kas 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4544 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Boşverrrrrrrr Sen getir bana bırak Zuhal i Kaan la kudursun dursun canım
|
|
belma
Altın Üye Kayıt Tarihi: 06 Kas 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 4544 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Canım hepsi para istemiyor ama gerçekten çok koşturmak gerekiyor.Çünkü şunu yapıyorlar şu reklam için acil gelin deneme çekimi olacak diyor senn sanıyosun ki bir tek sen bir gidiyorsun apartmanın dışında kuyrukBiz bir kere para kazandık oda amcamız yapmıştı o işi o para vermişti Ama ben çok gitmiyorum.Bak biraz öncede cebe geldi msj starda yayınlancak bir yarışma için baba- çocuk yarışması mutlaka gelin diyor ama ben gitmiycem
Son sözüm ;vaktin, sabrın, enerjin varsa git dene canımAma başrol bir dizi yada reklam çekmezsen çok bişey yok bence
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 24972 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
aaa belma sendemi gidiyon anlamadımbi ara sena çok istiyo demiştin konu bumu
|
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
belma
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Canım biz çoktan beri kayıtlıyız ajansa ama ben pek götürmüyorumHatta çekim bilem yaptık biz
|
|
hilal
Kıdemli Moderatör Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 24972 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ne çektinizsende varmıydın yoksa sadece senamıkaanıda istiyolarmıya babanızıgidin gidin meşhur olun bizde meşhur arkadaşlarımız var diyekhavamız olsun
emoşş sende gitt ne olurrr
|
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
belma
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Çekime bende gittim o zaman Kaan henüz yoktuAma ben menejeri olarak gittim yanlış anlama Resimleri atarım sana özeldenBeni keşfedemediler henüz
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ay bilmiyom işte öyle değilde kaynanalrınki gibi iyifigüransadece parkta sokakta durup kalabalık yapıyonbi keresinde yaprak dökümüne gitti kaynanam fikretin üvey kızı kaçtığındaydı galiba kapı önündeki meraklı komşu olmuşlardıOlurya Fatmanın dediği gibi biri çıkar aha benim aradığım çocuk deyiverir
|
|
hilal
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
aaa fikretin evi gerçekten adapazarında değilmiymiş
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 78910> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|