oğlumun ajans teklifi |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 10> |
Yazar | |
ezel
Elmas Üye Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 6410 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Hayırlısı olsun canım inşallah gönlünüze göre bir iş çıkar kısmet bu bellimi olur
|
|
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
|
nilay
Pırlanta Üye "Maviboncuk'un Annesi..." Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 10862 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
işi bilen biliyor valla ben akıl etmedim doğrusu
|
|
gülgün
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Tem 2008 Konum: Oğlum hasta:(( Durum: Aktif Değil Puanlar: 1461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
yine ver nilaycım yaş önemli değilki hem belli mi olur belki ararlarda karşılaşırız dicektim ama istanbulş dışı kabul etmiyorlar
|
|
nilay
Pırlanta Üye "Maviboncuk'un Annesi..." Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 10862 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sorun değil annemler İstanbulda onların adresini veririm
hatırlıyorsan adresini verri misin bana |
|
cansum
Altın Üye Kayıt Tarihi: 03 May 2008 Konum: Kızım - Oğlum Durum: Aktif Değil Puanlar: 2293 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bebişin için hayırlısı olsun canım
inşallah herşey istediğin gibi olur.
|
|
gülgün
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Tem 2008 Konum: Oğlum hasta:(( Durum: Aktif Değil Puanlar: 1461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sağolasın canım
|
|
begumfunda
Altın Üye Kayıt Tarihi: 28 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4515 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı begumfunda
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
cok güzel bencede ins hayirlisi ise olsun allah gönlüne göre versin
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 10> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|