oğlumun ajans teklifi |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 10> |
Yazar | |
küçük kanaryam
Elmas Üye minik mercimeğim yaramaz oğlum :) Kayıt Tarihi: 24 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9404 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı küçük kanaryam
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
inş. güzel gelişmeler olur gönlünüze göre reklamlarda da bebişini görür aaa tontişimiz mi bu deriz
|
|
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım... |
|
gülgün
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Tem 2008 Konum: Oğlum hasta:(( Durum: Aktif Değil Puanlar: 1461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ah canım benim ne güzel sölüyosun valla şimdi ben daha çok heveslendim valla gitçem gitçem gitçem işte |
|
zeynep
Pırlanta Üye canım oğlum Mehmet Efe'm Kayıt Tarihi: 18 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 9759 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
wayyy bizim paşa reklam yıldızımı oluyo yoksa git bakalım belki olur ajansı araştırdınmı belkide güvenilir bir yerdir
|
|
nilay
Pırlanta Üye "Maviboncuk'un Annesi..." Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 10862 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hayırlısı olsun canım ben ata deniz için çok istemiştim saçları uzunken ama bir türlü ilgilenememiştim allah gönlüne göre versin canım
|
|
gülgün
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Tem 2008 Konum: Oğlum hasta:(( Durum: Aktif Değil Puanlar: 1461 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Erberk ajanstan aradılar ismi duyulmuş en azından zaten tanınmış bir yer olmasyadı hiç ilgilenmezdim bile
|
|
nilay
Pırlanta Üye "Maviboncuk'un Annesi..." Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 10862 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
resim mi yolmamıştınız önceden
|
|
yeşim
Altın Üye Süper Anne Kayıt Tarihi: 14 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4345 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Erberk ajans bilindik korkma.parayı her ajans alıyor...
|
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
|
gülgün
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
evet nilaycım ajansın adresinden formu doldurdum
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 10> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|