Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlumu nasıl telkin etmeliyim.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoğlumu nasıl telkin etmeliyim.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hzll Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: oğlumu nasıl telkin etmeliyim.
    Gönderim Zamanı: 07 Mar 2011 Saat 23:45
merhabalar benim 5 yaşında bir oğlum var.bana çok düşkün ve hiç ayrı kalmadık 5 senedir.ama Allah izin verirse 1 ay sonra 10 günlüğüne umreye gideceğim,ve oğluma babannesi ile babası bakacak.biraz çıtlattık olayı.çok ağladı,rüyalarına girdi.anne beni bırakma diyor sürekli.sizce ne yapmalıyız oğlumu nasıl telkin etmeliyim.bu olayı en az zararla nasıl atlatabiliriz.ona anlatmalı alıştırmalımıyım yoksa şimdiden söyleyip  üzmemeliyiz.ne yapacağımı şaşırdım.yardımcı olursanız çok sevincem.tşekkürler.
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2011 Saat 21:22
Merhabalar,
Muhakkak yavaş yavaş açıklamak daha doğru bir anda ortadan kaybolmak ya da aniden açıklamadan gitmek çocuğun kafasında terkedilme sorununu daha çok ortaya çıkarır. Bunun için sizin de onu çok sevdiğinizi , kısa bir süre sonra döneceğinizi alıştıra alıştıra söyleyin. Dönerken ona ne getirmenizi sorun, istediği bir şey olup olmadığını sorun. Bu arada gidene kadar çok bağımlı olmayan ama aynı zamanda kaliteli zaman geçirin. Sevgiler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.