Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Oğlum(öksürük)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumOğlum(öksürük)

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yusufum Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 26 Eyl 2007
Konum: Zonguldak
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı yusufum Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Oğlum(öksürük)
    Gönderim Zamanı: 21 Tem 2016 Saat 22:08
Kadir bey merhabalar.4.5 yaşında oğlumda 3 haftadır öksürük var.ballı limon ılık çaylar veriyorum ama hala devam ediyor.öksürük ilk günkü gibi,gün içinde aşırı öksürük yok ama öksürünce balgamlı ve yoğun,dolu dolu öksürüyor.ilk Zaman'da böyleydi şuan da aynı.Dr a götürsem antibiyotik ve öksürük şurupları verecek😔Şu zamana kadar öksürük şurubu hiç kullanmadık sayenizde.iyiki varsınız🙏🏻Önerileriniz için şimdiden çok teşekkür ederim.
:=
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman


Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118548
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Tem 2016 Saat 05:36
Sakin ilac/antibiyotik vermeyin. Sadece benim anlattiklarimi uygulayin. Bazi Gripler;1-2 ay surerler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.