Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Emzirme & Süt & Ek Gıda & Yemek
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oglumla basımız dertte
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoglumla basımız dertte

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 423
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Tem 2012 Saat 19:04
:)aslında ımkanım olsa mısalen babasınıda dr a goturcem o hıcbısı yemıyor:)))kahvaltıcı adam sabah oglen aksam kahvaltı yapıyor sımdık cocuk var dıye oda alısmasın dıye yemeye calısıyor ama sofra kalktıktan hemen sonra yıne caycının dugmesıne kosuyor.)))eger genetıkse babaya cekmıstır.sureklı tavuk et kusu fasulye nohut ama daha cok kızartma et tavuk zeytın peynır vs
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117990
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Tem 2012 Saat 20:41
Yapılan ve istenenlerin hepsi saçma. Kendinize başka doktor bulun yoksa, çocuk çok hırpalanacak. Minirin içinde öyle bir uygulama yok. İllaki "merasim" olacak.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2012 Saat 10:12
zaten ogun okadar cok sacmalık oldukı bashekıme cıksam yerıydı ya sabır dedım bı ıdrar tahlılı ıcın aksam 5 e kadar bekledım cocuk sabah 8 de yedıgı kahvaltıyla ustelık kanda aldılar aksam 5 e kadar bekleyınce bayıldı.sabah baska dr vardı sankı papaza kelle yetıstırecek ne sıkayetınız vardı dedı sık ıdrara cıkıyor dedım pekı hemen bı ıdrar tahlılı yapalım boyu ve kılosu yasına uygun zatn dedı bızı gonderecek yanı.bende sızınle bıraz konusalımmı deyınce sasırdı.boy ve kılosunu goz kararı tahmını normal dedı sonra ben konusunca olctu ve evet alt sınırda dedı buyume hormonuda bakalım dedı.bı kanla buyume hormonuna bakılmaz zaten bı leylalık var yanı.ıdrarı acıl ıstemıstı saat 4 oldu acıl ıdrar sonucu bır turlu cıkmadı.o  arada bı suru sey yapıldı ayrıntıya ınmıycem ama bılsenız koparsınız.baska dr var odada beklıyoruz sabah gelen bızız ama dıger butun hastalar sonuc verıyor bız kapıda yerlerdeyız sıstemde gorunmuyomus tahlıl baska bı hasta ıle konusuyor bu arada ve bı ıcerde bu dr bı korıdorlarda.hastaya dıyorkı hımmmm toksılıt bılmem kac dsh mıdır nese ıste oda bılmem kac ama boyle olmamalıydı neden acaba bunu hastaya soruyor.:::..)hımmm bu degerler ıyı ama zaten senın goruntundende bu beklenırdı falan.aaa sız bu tahlıllerı neden kaseletmedınız aldı kagıtları cıktı kase bastıracak.o sırada dr mu desem yoksa asıstanmı sekretermı bılmem bızı ıcerı cagardı ıdrar temız (ınanın bunu bende bılıyordum)buyume hormonları daha cıkmamıs gıdebılırsınız dedı cıktık.MARMARA EGITIM ARASTIRMA HASTAHANESI DOC DR AHMET SOYLUYA RANDEVU ALIYORUZ SACMA SAPAN KONUSMAYI BILMEYEN TURKCEYI TELAFFUZ EDEMEYEN YORESEL SIVEYLE KONUSAN INSANLARLA KARSILASIYORUZ DR DIYE.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Tem 2012 Saat 17:30

Senelerdir söylüyorum, erkek çocuklarında İYE olmaz. Ancak; Sepsis sonrası veya kirli sonda kullanımı sonucu olur. Sizde de böyle durumlar olmadığına göre neyi ispatlamaya çalışıyorlar, tabii eğitim böyle rezil olursa, Prof. lar bu kadar palavra olursa olacağı bu. Uğraşmayın bunlarla evinize gidin, benim dediklerimi yapın.

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2012 Saat 10:48
pekı hocam cok sagolun sızınle karsılasmıs olmak bır lutuf kendımı ve oglumu bu sebeple cok sanslı hıssedıyorum cok tesekkurler.pekı gunde neredeyse 1 kg a yakın sut ıcmesıne etsız yemek yememesıne ragmen boyunun alt sınırda olması bukadar yavas ılerlemesıne nasıl bı care bulabılırım krestede en kısa benım oglum soyutlanıyor kendını bebek sanıyor onların yanında.arkadaslarıda onu koruyor kolluyor oysa aynı yastalar hatta bazıları oglumdan kucuk.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2012 Saat 22:55
Boya tesir eden sadece süt içmek değil, ayrıca soyaçekim, süt yaninda yeterli Dvitamini alması gibi özellikler de var.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2012 Saat 23:11
e ınsaallah soya cekımdır dıycem ama baba 185 anne 166 dayı 182 amca 183 dıger amca 180 dede 178 dıger dede 180 kusurlerde olunca kıme cekmıs olabılır dıye dusunursem bayagı bı zaman gececek bu arada cocuk buyuyecek:)yanı ınsaallah bı rahatsızlıktan oturu degıldır bunu anlamak ıcın ne yapmam gerekıyor?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2012 Saat 10:26
Boy kısalığı ile giden hastalıklarda, çoğunlukla yüz görünümü farklıdır. Kol ve bacakların gelişimide farklı olabilir. Bunun dışında olanlarda da zaten pek yapılacak bir şey yoktur. Acele etmeyin, 1-2 ay daha büyümesini takip edelim. Hiç büyüme olmazsa görüşürüz.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.