Oglum |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Selin ekici
Üye Kayıt Tarihi: 15 Saat 32 Dakika önce Konum: Adana Durum: Aktif Değil Puanlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Selin ekici
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 15 Saat 4 Dakika önce Saat 22:54 |
Hocam merhaba 5.5 yaşında bir oğlum ayın 5 inde ateslenmeye başladı yalnız bi ondan antibiyotik kullanmaya başlamıştık doktor süniziti olduğunu ve kulağında iltihap var diye antibiyotik verdi . 3 gün sonra ateşlendi 3 gün ateşi sürdu doktora götürdüm ciğerlerini dinledi ciğerlerine indiğini söyledi balgamlı öksürüğü var bir de . 8 tane ilaç verdi macrol erdostin parol ibu fort ibu cold ventolin cortair ciğerlerini indiğini duyunca korktum kullanmaya başladım . Sonra mide bulantisi çekmeye başladı iki gün boyunca yemek yiyemedi sonra acile götürmek zorunda kaldık çünkü tekrar ateslendi . Acildeki doktordan röntgen çektirmesini istedim gerek görmedi iğne yapıp gonderdi . İğneden sonra toparladı biraz .ama bir hafta olacak direncini toparlayamadi çabuk yoruluyor ve bir hafta da iki kilo verdi ne yapmam lazım bana ne önerirsiniz hocam
|
|
Bdskrtls
Üye Kayıt Tarihi: 05 Mar 2023 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Mesajınızı görünce yanıtsız kalamadım Kadir hocamın dediği bütün sahtekarlık ilaçlarını yazıp sizi Acillere sürükletmeyi becermişler Hocamda illaki cevap verecektir ama size diyeceği tek şey ilaçların hepsini kesip grip için anlattıklarını uygulamanız 4 yıldır uzaktan Hocamla sadece okuyarak bilgilendim sizere tavsiye ederim forum cevapları ve makaleleri mutlaka okuyun. Geçmiş olsun
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|