Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Diğer Sorular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlum..
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoğlum..

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
demir Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: oğlum..
    Gönderim Zamanı: 17 Nis 2010 Saat 00:39
merhaba dr hanım,

benim tam 15 aylık bir oğlum var, gelişimi için endişeliyim..şimdiye kadar ne alkış, ne bay bay, ne başka bir hareket öğretebilmiş değilim, açıkçası hiçbir şey öğretemedim (bu çok acı gerçekten) çok ilgisiz, hiç dinlemiyormuş gibi bir hali var. seslendiğimizde bile bakmıyor doğru düzgün. göz teması yok denecek kadar az. kendi halinde, başka bir dünyada gibi..çok hareketli, günboyu hareket halinde..sadece yemek yerken oturuyor desem yeridir o da "baby einstein" filmlerini izleyerek malesef..yemesi de problem :(( bunun dışında yememesi gereken herşeyi ağzına alıyor, hatta yiyor. dışarıda olmayı seviyor ama yerde ne bulursa agzına almak istiyor..her defasında müdehale edip, ilgisini başka yöne çevirmeye çalışıyorum. ben kendine güneven, ne istediğini bilen, özgür bir çocuk yetiştirmek istiyordum ama bu durumda ne yapacagımı gercekten şaşırmış durumdayım..

bu arada oğlum 11 aylık tamamen desteksiz yürüdü, konuşma yok denecek kadar az. istediği zaman anne, baba, gel ve anlamsız kelimeler söyler.

bana bir yol gösterirseniz çok sevinirim, teşekkürler şimdiden..
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Nis 2010 Saat 13:39
11 aylık bir çocuk konuşmayabilir, ancak anlattığınız şeyleri yapmış olması gerekirdi. bir pedagog yada çocuk psikiyatrstine gitmenizi öneririm
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.