Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Hiperaktivite
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oğlum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoğlum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
baran Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Konu: oğlum
    Gönderim Zamanı: 28 Şub 2010 Saat 00:32
merhabalar benim oğlum 4,5 yaşındaoğlum çok hareketli yerinde duramayan bir çocuk daha öncede çocuk psikiyatristine götürdügümde hiperaktivite ve dikkat eksikligi teşhisi kondu.okul döneminde gerekirse ilaç tedavisine gerek duyulursa başlarız dedi.bizim sorunumuz oglum yerinde durmuyor günde 12 saat aralıksız konuşuyor ve hiç yorulmuyor.ogluma cevap vermekten seslerim kısılıyor.genelde uyumlu söz dinleyen sosyal bir çocuk her ortamda sohbete katılan ben burdayım diyen bir çocuk pasif durumda kalmaktan hiç hoşlanmıyor hemen her söze atlayan konuşan bir çocuk.heryerde dikkat çeken sürekli heryerde her ortamda konuşan sorular soran bir oglum var ben onun hızına yetişemiyorum seneye anaokuluna başlayacak.sayıları harfleri kendi kendine ögrendi çok fazla üstüne düşmüyoruz birşeyler ögretmek için sıkılmasın diye. ama ben oglumu oyalıyamıyorum ççok fazla oyuncak oynamıyor.biraz bilgisayar birazda tevizyon seyrediyor.genelde yalnız kalmıyor arkadaşları var.bıraktıgım zaman başkasının yanındada kalıyor işim oldugu zaman ben olmayıncada aynı davranıyor.nasıl davranmam gerek bilemiyorum bazen nefes bile alamıyoruz babasıyla. ona kızınca bazen bize hırçın davranıyor.çok uzattım ogluma nasıl davranmam gerekli hocam bazen şaşırıyorum.şimdiden çok teşşekkür edrim.
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Mar 2010 Saat 11:28
tekrar bir pedagoga veya psikiyatriste başvurun. ilaç tedavisi dışında da hiperaktif çocuğu nasıl davranılacağı, aile ve çocuğun yapabileceği şeyler konusunda danışmanlık alabilirsiniz ve davranış değişiklikleri çok yararlı olabilir
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.