Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Yeme Sorunları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - oglum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumoglum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
baran Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Konu: oglum
    Gönderim Zamanı: 27 Eki 2009 Saat 00:14
iyi çalışmalar hocam benim oglum 4 yaşında. oglum genelde uyumlu ve sakin bir çocuk fakat hergün kahvaltıda ve yatarken sorun yaşıyoruz.kahvaltı yapmayı hi,ç sevmiyor ve zorla  yiyiyor bende bunalmış durumdayım ve kahvaltı bizim için işkence haline geldi.birde akşam yatagına yatırdıgım zaman uykusu oldugu halde uyumuyor ve sürekli benden birşeyler istiyor süreklü konuşuyor en sonunda kızıyorum öyle uyuyor.şürekli böyle ben bunaldım artık sürekli oglumu uyarmaktan ve kızmaktan bu arada oglum odasında kendi uyuyor.ne yapmam gerekir.birde sürekli beni çok sevdigini söyluyor.genelliklede benim kızacagım birşey yaptgp zaman.çok teşekkür ederim.
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Kas 2009 Saat 18:08
yemek konusunda onu zorladıkça o da sizi zorlayacaktır. sabaha uyandığınız anda ne olacak bu sabah kHVLTISINI EDECEK mi tarzı endişenizi bile olduğu gibi alır ve huzursuzlanmaya başlar. en kötüsünü düşününü, o gün kahvaltı etmese ne olur, gelişmesi mi gecikir açlıktan dolay hastalanır mı. kahvaltı sırasında siz rahat olur, etmezse fazla ısraracı ve endişleli olmazsanız bir süre sonra AÇ KALMAMAmak için yemeye başlayacaktır. uyukuyu uzatmak bir tür yaşam sürasini uzatmak gibi çocuklar için. hem sizinle vakit geçiriyor hem dee keşfetmeye çalıştığı dünyayı dha fazla görüyorr. onu yataatğında bırakıp uzaklaşın. uykusu gelince ve onu dinleyenbulamayıncabir süre sonra uyuyacaktır
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.